#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k 39:59

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k

Uzun ve karanlık bir orman yolundan, vadiye ulaşıyoruz ve büyülü konağı bulmaya çalışıyoruz.Hava oldukça soğuk ve ürpertici bir atmosfere sahip.Uzun arayışların ardından konağı buluyoruz... başımıza gerek konak içerisi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Cinsel Kastrasyonu Yeni Dönemde Devreye Sokacağız 01:25

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Cinsel Kastrasyonu Yeni Dönemde Devreye So

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, minik Eylül'ün öldürülmesine ilişkin, Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız. dedi...

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Metalci Amca Simit Satarsa 00:12

Metalci Amca Simit Satarsa

Şimdiye kadar bildiğiniz bütün simit satıcılarını unutun çünkü bu amca hepsinden farklı metal müziğe gönül vermişcesine simitlerini satmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Uzun Boylu Görünme Tüyolarım 09:29

Çağla Uzun Boylu Görünme Tüyolarım

Biliyorum 1.82 boyumla ne alaka diyeceksiniz ama çok sordular napim? :) İşte karşınızda uzun boylu görünme tüyolarım. Siz de bildiklerinizi video altına yazın. Bütün yorumlarınızı merakla okuyorum, sizi seviyorum :)..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi 10:12

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Lanetlilerin Savaşı Film İzle 1:28:37

Lanetlilerin Savaşı Film İzle

Filmin Konusu:Bütün dünyayı bir virüs sarmıştır. Bu virüsten kurtulan birkaç şahıs vardır. Bu Filmi öteki filmlerden farkı kılan tek şey zombilerle mücadelede robotların kullanılmasıdır. Max Gatling in kurduğu ekiple zom..

  • Tv Series tarafından
  • 3.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum 10:27

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl ..

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma 10:25

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü 10:06

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm 13:02

Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm

Haftanın her günü en yeni ve eğlenceli bölümleriyle TRT Çocuk çizgi film kanalında yayınlanan ve çocukların büyük bir ilgiyle ve merakla takip ettiği Türk yapımı çizgi dizilerden bir tanesi olmayı başaran Akıllı Tavşan ç..

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle 1:55:12

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 filmini izlemeden önce açıklamayı okumanızı tavsiye ederiz. Alacakaranlık efsanesi final bölümünde olaylar Bella'nın vampir olması, yeteneklerini öğrenmeye başlaması ile başla..

  • Tv Series tarafından
  • 152.741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme 02:20

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme

Şarkıcı Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer çocukları ile yaptığı paylaşıma ilk çocuğu Tayfun'dan sitemli bir cevap geldi: Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada ..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Simply Nailogical'ın Oje Tasarımını Yapmaya Çalıştım 22:51

Stil Baykuşu Simply Nailogical'ın Oje Tasarımını Yapmaya Çalıştım

Çok sevdiğim ve bütün videoları izlediğim Christine yani Simply Nailogical'ın DIY Sparkly Highlighter Rainbow nails!!! videosunu denedim...

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum 06:34

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum

Zeytinyağı, limon, karbonat.. Ya bütün sırrı bozdum di mi? İşte bu kadar doğal, cilt lekelerimle savaş bakım kürüm. Dermotoloğum Ömür Tekeli'ye danıştım, yapabilirsin dedi ama siz de neye alerjiniz var, cildiniz neye re..

Tarzım Cepte Botoks İşlemi Kaş Eşitleme 08:19

Tarzım Cepte Botoks İşlemi Kaş Eşitleme

Botoks ile kaş eşitleme uygulamasını kamera karşısında yaptırdık ve merak edilen bütün soruları sorduk...

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e 01:30

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e

Sanayi çıraklığından Deaflympics'e 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştıİSTANBUL - Doğuştan işitme engeli olan 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştı. - Sanayi çıraklığından Deaflympics'e17 yaşın..

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Türk Malı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İnanıyorum! 01:08

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İna

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türkiye'deki evrimi ne zaman öğretelim kavgasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, Evrim üzerine kavga edelim. Kardeşim bırak ya! Günah dedi. Prof. Dr. Sancar, ..

Yaşar Gaga Ft Teoman  Rütbe 02:13

Yaşar Gaga Ft Teoman Rütbe

Basıp gitmek istiyorum buralardan Kendimi doldurup trenlere Bir daha hiç basmadan frenlere Gördüğüm bütün duraklarda inmek Ağrıyıp ağrıyıp dinmek Tarifsiz tarihsiz tanımsız adsız Fil gibi ölmeye yatmak Ağır başlı Sonra ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stan Lee'nin Filmlerde ki Tüm Sahneleri (1922 - 2018) R.I.P. 04:49

Stan Lee'nin Filmlerde ki Tüm Sahneleri (1922 - 2018) R.I.P.

Stan Lee'nin 1922'den 2018 Kadar Hayatımıza Kattığı O Güzel Filmlerde Oynadığı Sahneler...