#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Kazancı Askerin Patlayan Kömür İle İmtihanı 01:45

Kazancı Askerin Patlayan Kömür İle İmtihanı

Askerliğini kazancı olarak yapan bu arkadaş kazana attığı büyük bir parça kömür yüzünden ufak çaplı bir kaza yaşamış. Sonra bu olayı devresi ile röportaj tadında paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın 01:16

Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın

Gaziantep'te, sokakta yürüyen kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Salih S., çevredekiler tarafından yakalandı. Şüpheli, büyük öfke yaşayan kadın tarafından terlikle dövüldükten sonra polise teslim edildi...

O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. 03:04

O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler.

Gençlerin en büyük sıkıntısı birilerinin gelip kabuklarını kırarak onlardaki cevheri dışarı çıkartmasını beklemek, Beklemek, beklemek, beklemek. Olmuyor di mi. Olmayacakta.... O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. Sonr..

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bölgesel güçten küresel güce Çin 05:22

Bölgesel güçten küresel güce Çin

Bölgesel güçten küresel güce Çin ‪????SIPRI'nın 2018 raporuna göre ‬ ‪▪️Savunmaya ABD’den (649 milyar $) sonra 250 milyar $ ile en büyük bütçeyi ayıran 2. ülke‬ ‪ ▪️Hava, deniz, elektronik/siber harp ile füze teknoloji..

Maşa İle Koca Ayı -  Yürüyüşe Çıkmak! 44:01

Maşa İle Koca Ayı - Yürüyüşe Çıkmak!

Koca Ayı rahatı ve sessizliği seven büyük ve içten bir erkektir. Ilk buluşmalarından sonra, Koca Ayı Maşa’nın kendisini kesinlikle sürükleyeceği hep bir diğer eğlence ve vahşi maceraya beklenti içindedir. Maşa İle Koca A..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.324 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu 08:21

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evleri hasar alan vatandaşlar taşınma telaşına düşerken, depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu. İnternet üzerinden sahte emlak ilanı açan dolandırıcıların deprem..

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

Evlat edinmişlerdi... 01:35

Evlat edinmişlerdi...

BÜYÜK BİR TARTIŞMAYLA BAŞLADI, 3 CİNAYETLE NOKTALANDI. MANİSA ALAŞEHİR'DE İDDİAYA GÖRE ÖNCE BABA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ. DAHA SONRA DA OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN EVLATLIK OĞLU HEM ONU, HEM DE BABAANNESİNİ KATLETTİ...

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 1:00:00

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya Sağlık Terör Örgütü ve GERM Ordusu yoluyla global sağlık kontrol sistemi ●İklim Krizi Tiyatro..

  • STUDIO AS tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yenilmezler The Avengers Film  İzle 2:12:59

Yenilmezler The Avengers Film İzle

Özet ve Detaylar SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten k..

  • Film İzle tarafından
  • 22.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..