#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.374 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Transformers 3 Yabancı Film İzle 2:35:15

Transformers 3 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle 1:50:57

Deccal 2 2017 Film Full Hd İzle

Duygu 6 Haziran 2016’da bebeğini dünyaya getirir ve sonra nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı intihar ederek hayatına son verir. Bebeği tamamen sağlıklıdır ve bebeği olmayan bir aileye evlatlık olarak verilir. Fakat ço..

  • PengoTV tarafından
  • 32.297 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kidnap Anne Yabancı Film İzle 1:34:56

Kidnap Anne Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Stajyer Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:35

Stajyer Türkçe Dublaj Film İzle

Stajyer – The Intern filminin konusunda Kendini kanıtlamış bir şirketin sahibi olan Jules Ostin çalışanlarından birisinin bir önerisiyle yeni bir stajyer programı başlatmıştır. Biraz daha yaşça büyük insanlara yönelik ol..

  • PengoTV tarafından
  • 26.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..