#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı 01:05

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı

Alman otomobil devi Mercedes kendi kendine gidebilen yeni nesil elektrikli aracını tanıttı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan organizasyonda Mercedes Benz Maybach 6 modeli görücüye çıktı. Elektrikli araç 100 k..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle 1:14:33

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle

Filmde, aynı yerde tatil yapan iki kadının yaşadıkları konu edilir. Babası öldükten sonra Banu, aile şirketinin başına geçer. Bu süreçte anlaşamadığı eşi Nusret’le de boşanır. Daha sonra bir tatil köyüne tatile gider. Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım 03:39

Canlı Yayından Güzel Ses Araftayım

Bugün yaşıyorsam yarın beni vuracak Aşk kokan yatağımın yalnız tarafı Biliyorum susacak bir yerde haklılığım. Ben de hata yaptımlara bırakıp lafı, Ben, sen yokken her yerde ya da hiçbir yerdeyim Merak edersen eğer nered..

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı 01:22

Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise’nin yeni aşkını ele verdi. Kameralara bu aşkı doğrulayan Hülya Açıkgöz “Birbirlerini tanıma aşamasındalar” dedi. Şarkıcı Hadise Sıfır Tolerens klibi için Fransız manken Aurelien Mu..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..