#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki 01:00

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nda (COP22) İsrail bayrağının diğer ülke bayraklarıyla beraber konferans ala..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? O kürsü yıkmak için oraya konmadı, sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. dedi...

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu! 02:44

'Hayır'cılar Bakın Nasıl 'Evet'çi Oldu!

Referanduma sayılı günler kala yapılan ve 18 maddelik anayasa değişiklik paketini tam olarak bilmediğimizi gözler önüne seren bir sosyal deney yapıldı. Hayır diyenlere anayasa maddelerinin açıklanıp tepkilerinin ölçüldü..

Kanada′da Buzdağı Turizmi 01:20

Kanada′da Buzdağı Turizmi

Buzdağlarının ana karadan erken kopması ve kıyıya fazla yaklaşması Kanada’da turizmi artırdı. Binlerce yıllık buzullardan kopan buzdağlarının bu yıl 600 kadar olduğu tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selin Şekerci Yeni İmajı  Şaşırttı 00:46

Selin Şekerci Yeni İmajı Şaşırttı

Mekandan kız arkadaşlarıyla birlikte çıkan Selin Şekerci, taksiye binmeden gazetecilerin sorularını yanıtladı. “İmaj değişikliği yapmışsınız” sorusuna imaj falan yok yanıtı verdi...

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katilin Günlüğü Film İzle 1:20:01

Katilin Günlüğü Film İzle

Katilin Günlüğü hd izle, Estetik ameliyatlar geçirerek yüz değişikliği yapan ve böylelikle kaçak hayat süren birinin hayat hikayesi konu edilmiş. Tür: 2013 Filmleri, Dram Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler..

  • Tv Series tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ranieri İçin Daha Kötüsü Olamazdı! 01:23

Ranieri İçin Daha Kötüsü Olamazdı!

Nantes-Marsilya maçında sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı... Ev sahibi ekip ilk 25 dakikada üç oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı.....

  • OFSAYT tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın İmaj Değiştirdi Sarışın Oldu 01:15

Demet Akalın İmaj Değiştirdi Sarışın Oldu

Demet Akalın, son olarak yeni saç modelini paylaştı. Akalın'ın yeni imajı binlerce beğeni aldı. aman zaman sosyal medya hesabından hayranlarıyla gündelik anlarını paylaşan Demet Akalın, imajındaki değişikliği de hemen pa..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir 01:16

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir

Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Yarın Irak'ta yapılacak referanduma ilişkin Türkiye'nin güney hudutlarında herhangi bir statü değişikliği, herhangi bir yeni oluşum Türkiye ..

Tabelanın Şarjı Bitince Böyle Müdahale Ettiler 00:24

Tabelanın Şarjı Bitince Böyle Müdahale Ettiler

Hırvatistan'da bir maçta tabelanın bataryası bitince oyuncu değişikliği tabelasına üçlü priz çektiler...