#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Şeytanın Oğlu Benjamin Bennett İfşa 05:02

Şeytanın Oğlu Benjamin Bennett İfşa

Bugün işleyeceğimiz konu sosyal ağda oldukça büyük bir takipçisi olan ve ilginç bir kişilik olan Benjamin Bennett. Benjamit bennet videolarında 4 saat boyunca oturuyor ve sadece gülümsüyor. Bunun dışında hiç bir şey yap..

  • ANKA tarafından
  • 2.980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Porsche 718 GTS Yol Tutuşu 01:16

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu

Daha da büyük performans ve özel donanım: Orta takım serimizi yeni iki kişilik 718 Boxster GTS ve 718 Cayman GTS ile genişletiyoruz. AB'ye göre kombine yakıt tüketimi 6: 718 GTS modelleri: 9.0-8.2 l / 100 km, CO2 emisyon..

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Türk Yolculardan Dayak Yedi 01:00

Almanya'da Pkk Yandaşları Türk Yolculardan Dayak Yedi

Almanya'da Hannover Havaalanı'nda terör yandaşı yaklaşık 200 kişilik grup ellerindeki örgüt sembolleriyle kargaşa çıkardı. Check-in yapmak isteyen Türk vatandaşları ile terör yandaşları arasında büyük bir kavga çıktı. O..

Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi 06:04

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi

Tavuklu Tel şehriye salatası için malzemeler: (5-6 kişilik) Tel Şehriyeyi haşlamak için: 1 su bardağı tel şehriye 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 buçuk su bardağından biraz az sıcak su 1 silme çay kaşığı tuz Ayrıca: 1er b..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi 04:28

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler: (Yaklaşık 5-6 kişilik, bardaklarınıza göre) 3 su bardağı süt (250ml. lik bardak) 2 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta 1 yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tozşeker 2 kaşık labne peyniri veya ..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi 03:24

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi

Malzemeler : 1 ölçü pişmiş boş tart tabanı (Tek kişilik veya büyük bie tane de olabilir.) yaklaşık 4 adet elma 3/4 su bardağı şeker yarım su bardağında 1 parmak fazla su ayrıca elmaları bekletmek için limonlu su..

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende 01:19

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende

Vuran taktik tekerlekli zırhlı araçla Mehmetçiğin bir yerden başka bir yere intikali artık daha güvenli bir biçimde yapılıyor. Vuran 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle göz dolduruyor. İşt..

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı 02:25

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı

Adana’da yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda hibrit çim serimi tamamladı. Koltuk montajının da büyük bir bölümünün bittiği stadyumun yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliğ..

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon 01:43

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon

Dünyanın gözü Türkiye’nin doğalgaz çalışmalarına kilitlendiği süreçte casuslara yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devrine sızdıran 6 kişilik hüc..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın 03:22

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın

THRILL-SEEKING drivers free-style and race their incredible trucks at the Monster Jam World Tour. Regularly attracting crowds of 50,000 people, the touring Monster Jam show features the biggest and best monster trucks on..

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..