#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek- 02:10

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek-

Türkiye'de sonbaharın gelmesi ve mevsimsel değişiklikler nedeniyle grip enfeksiyonu vakalarında artış yaşanıyor. Koronavirüs semptomları ile grip semptomları arasındaki benzerlikle nedeniyle, kişiler çelişkiler yaşayabil..

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var 01:25

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var

İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgelerinin birçok kentinden hissedildi. Deprem sırasında yurttaşlar panik içerisinde ev ve iş ye..

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti 01:53

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti

Yunanistan'da Brüksel'deki zirvenin hayal kırıklığı yaşanıyor. Atina'nın tüm girişimlerine rağmen Avrupa Birliği, Türkiye için yaptırım kararı almadı. Atina basını tepkili… Hedeflerinde Başbakan Miçotakis ve Avrupalı lid..

Böyle kaza olur mu? 02:00

Böyle kaza olur mu?

İSTANBUL TRAFİĞİNDE BAZEN ÖYLE AKIL ALMAZ ŞEYLER YAŞANIYOR Kİ... KAZA BAZEN GELİYORUM DİYOR... İŞTE EHLİYETSİZ BİR KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPTIĞI O KAZA.....

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu 00:31

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık yaşanıyor. Ülkenin Kızılorda ve Mangistau bölgelerinde aşırı sıcaklık ve kuraklık nedeniyle yaklaşık 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu...

ABD Şokta! Sistemler Çöktü, Uçuşlar İptal Edildi! Putin'den Jet Açıklama Geldi 01:03

ABD Şokta! Sistemler Çöktü, Uçuşlar İptal Edildi! Putin'den Jet Açıkla

ABD ve Avustralya'da geniş çaplı sistem arızaları yaşanıyor. İki ülkedeki arızaların bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor...

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti 02:27

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor 00:48

Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor

Afrika'nın gelişmiş ülkelerinden biri olan Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, 9 Temmuz'dan bu yana gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle gergin günler yaşanıyor...

Denizi paylaşamıyorlar! 02:53

Denizi paylaşamıyorlar!

İSTANBUL ANADOLU KAVAĞI'NDA BİR GARİP TARTIŞMA YAŞANIYOR.... BİR YANDA VATANDAŞLAR VAR. RAHAT RAHAT DENİZE GİREMİYORUZ DİYORLAR. BİR YANDA YALI SAKİNLERİ VAR. GÜRÜLTÜ VE KİRLİLİKTEN ŞİKAYETÇİLER...

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu 03:52

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu

Eskişehir'de uluslararası hava gösterisinin bu yıl altıncısı düzenleniyor. Yerli ve yabancı pilotlar burada hünerlerini gösterecek. Etkinlilkte çok özel bir olay yaşanıyor. Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet ..

Trafiğin derdi 'telefon trafiği' 02:20

Trafiğin derdi 'telefon trafiği'

ARAÇ KULLANIRKEN TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEYENLER, EŞİNİ DOSTUNU ARAYIP MESAJ ATANLAR DİKKAT! İSTATİSTİKLERE GÖRE, İSTANBUL'DA HER GÜN 500 SÜRÜCÜ TELEFON YÜZÜNDEN CEZA YİYOR... DAHA VAHİMİ, KAZALARIN ÇOĞU DA TRAFİKTE TELEF..

Ukrayna'da ATM'de Nakit Para Bulmak Zorlaştı 00:32

Ukrayna'da ATM'de Nakit Para Bulmak Zorlaştı

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'da bir yandan savaş devam ederken bir yandan da bankalarda nakit para sıkıntısı yaşanıyor...

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM! 02:52

ECE ERKEN- TEHDİT EDİLİYORUM!

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından miras kavgası yaşanıyor. R..

Hatay Depremzedeleri Anlatıyor 1:15:21

Hatay Depremzedeleri Anlatıyor

Hatay'da şu sıra neler yaşanıyor...

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor! 05:17

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor!

Ali ile Sadık'ın konuşmalarına kulak misafiri olan Kıvanç'ın eline tayfanın arasını bozacak bir koz geçiyor. Naz'a aşkını ilan etmek için bir mektup yazan Sadık, Hakan ve Naz arasında bir ilişki olduğunu öğreniyor. Duydu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Kocaman Talimatı Verdi Hücum 00:54

Kocaman Talimatı Verdi Hücum

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sol bek alarmı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın iki sol beki Hasan Ali Kaldırım ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılamazken, İsmail Köybaşı..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..