#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Japonlar Müslümanlara Özel 01:41

Japonlar Müslümanlara Özel "Mobil Cami' Geliştirdi

Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Müslüman ziyaretçilerin kullanımına sunmak üzere 'mobil cami' geliştirdi. İçinde abdest alabilme imkanın olduğu ve toplamda 50 kişilik kapasiteli mobil cami tanıtımı yapıldı...

Elektrikli Motosiklete 8 Kişi Binen Aile 01:19

Elektrikli Motosiklete 8 Kişi Binen Aile

Konya'da bir elektrikli motosiklete binen 6'sı çocuk 8 kişilik ailenin tehlikeli yolcuğu kameralara yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus (İlk 10 Dakika) 10:47

CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus (İlk 10 Dakika)

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen tek kişilik gösterisine CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus farklı illerde sahne almaya başladı. Cem Yılmaz esprileri ile yine kırdı geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 6.134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görüntülendi 01:45

Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görün

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir akaryakıt istasyonlarına dadanan, alışveriş bahanesiyle tırnakçılık yaparak kasiyerleri dolandıran 15 kişilik çete, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Tırnakçıların son dolandırıc..

Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

1,5 milyon liralık kablo çalan hırsızlık şebekesi çökertildi 01:28

1,5 milyon liralık kablo çalan hırsızlık şebekesi çökertildi

Gaziantep’te elektrik trafolarına dadanan 14 kişilik hırsızlık şebekesi polis operasyonu ile çökertildi. Şebekenin keşif yaptığı yerlerde aracı bozulan çift ve piknik yapan aile görüntüsü sergileyerek dikkat çekmediği be..

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

Prens Philip'e veda... 01:51

Prens Philip'e veda...

BİRLEŞİK KRALLIK BUGÜN 30 KİŞİLİK TÖRENLE PRENS PHILIP'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI. 26 YAŞINDA KRALİÇE İLE EVLENEN EDİNBURGH DÜKÜNÜ UĞURLAYANLAR ARASINDA KRALİYETE BAYRAK AÇAN TORUNU PRENS HARRY DE VARDI. TÖRENDEKİ HER DE..

Gardaş Yardıma Yetişti! Azerbaycan'dan Türkiye'ye Destek Geldi! 01:40

Gardaş Yardıma Yetişti! Azerbaycan'dan Türkiye'ye Destek Geldi!

AZERBAYCAN'DAN 100 KİŞİLİK İLK EKİP TÜRKİYE'YE GELDİ..

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı 01:49

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı

Bartın’da babaanneleri ile ormanlık alandaki fındık bahçesine giden 2 kız çocuğu kayboldu. Çocukların bulunması için 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı...

Pelin ve Şeyma için seferber oldular! 02:17

Pelin ve Şeyma için seferber oldular!

Bartın'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki kız kardeşin ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı. İki kardeş, köylerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki yangın gözetleme kulesinde ..

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi 08:46

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159'u yetim çocuk ve 26'sı bakım personelinden oluşan 185 kişilik kafile, 3 saatlik yolcuğun ardından Polonya'dan uçakla Antalya'ya geldi...

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler 01:26

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler

Denizli'de 7 kişilik grup, sokak ortasında karşılaştıkları çocuğu ve ardından araya girerek onu korumaya çalışan esnafı tekme tokat dövdü. Uçan tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı, saniye saniye kameralar..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

47 Ronin Film İzle 1:58:43

47 Ronin Film İzle

2013 yapımı aksiyon tarzı film'in başrolunde Keanu Reeves oynuyor.Konusuna gelecek olursak film 18. yüzyıl Japonya’sında geçiyor.İngiliz bir denizciyle Japon bir köylü kadının evlilik dışı çocuğu olan Kai ile ustaları öl..

  • Tv Series tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle 1:42:34

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle

16 Ocak 2015 günü ülkemizde de vizyona giren bu değerli türk yapımı Fatih’in Fedaisi Kara Murat izle filmini sizinle paylaşıyoruz. Filmimiz yükselen türk sinemasının en çok para harcanan prodiksüyonuna sahip olmasının ya..

  • Tv Series tarafından
  • 9.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce