#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı 03:55

Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı

Ünlü televizyoncu fiyatı yaklaşık 7 milyon dolar (13 milyon TL) olan Azimut 82'den sipariş verdi. 24 metre büyüklüğündeki teknede misafirlerin de kullanabileceği 4 kabin, teknede çalışan personel için 2 kabin, 8 ila 10 t..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Fifa 18 Demosu Çıktı 01:09

Fifa 18 Demosu Çıktı

FIFA 18'in demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Demoda, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Munich gibi üst düzey takımların da içinde bulunduğu 12 futbol takımı bulunmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pig Eat Ball Announce Trailer PS4 01:14

Pig Eat Ball Announce Trailer PS4

Eat, Fight, Solve, and BARF your way through 100’s of action-packed levels in this COLOSSAL world of arcade-adventure heaven! Eat all the balls in a level to win, but you get FATTER WHILE YOU EAT. If you get so fat you ..

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Cem Yılmaz Fundamentals 2:14:46

Cem Yılmaz Fundamentals

Yapımcılığını CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Dündar'ın yaptığı, Cem Yılmaz'ın 2011 yapımı tek kişilik gösterisi. Sinema gösterimleri. Baştaki CM'nin Cem olduğu barizdir. 101 aslında yüz bir değil,..

  • Umut Tv tarafından
  • 12.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alp Navruz'a Yakın Dostlarından Sürpriz Doğum Günü Partisi 01:56

Alp Navruz'a Yakın Dostlarından Sürpriz Doğum Günü Partisi

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde “Sinan Egemen” karakterine hayat veren oyuncu Alp Navruz, önceki akşam doğum gününü dostlarıyla birlikte kutladı. 50 kişilik bir arkadaş grubuyla eğlenen Navruz, eski aşkı Başak Parlak’..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:43

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramount Pictures Sunar “Sessiz Bir Yer” Yapımcılar; Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller Hikaye; Woods & Scott Beck Senaryo; Bryan Woods & Scott Beck ve John Krasinski Yönetmen; John Krasinski Oyuncular: Emily ..

 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

10 Dakika Kurabiyesi 01:24

10 Dakika Kurabiyesi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 5dk Pişirme: 10dk 10 Dakika Kurabiyesi (Mutlaka Deneyin) Malzemeler 1 çay bardağı pudra şekeri Yarım paket kabartma tozu 3 adet yumurta sarısı 250 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 2 pake..

Fırında Soslu Patatesli Tavuk 01:46

Fırında Soslu Patatesli Tavuk

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 30dk Fırında Soslu Patatesli Tavuk Malzemeler 1 kg açık piliç but ızgara 3 adet patates 3-4 adet domates 4 adet yeşil biber Sosu için: 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğ..

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi 01:37

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 12-14 Hazırlama: 10dk Bardak ölçüsü 200 ml ' liktir 1 su bardağı tahin 1 su bardağı sıvı yağ 1su bardağı toz şeker 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf 1 su bardağı fındık veya ceviz içi 1paket kabartma tozu Aldı..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 07:59

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı İçin Malzemeler: (4-5 Kişilik) Köftesi için: 300-40 gr. kıyma 1 adet soğan 2 dilim bayat ekmek 1 silme çay kaşığı karbonat 1er çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz ve kimyon 2-3 yemek kaşığı..