#Büyük ameliyatlardan sonra kişilik değişikliği yaşanıyor mu

Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Hapishane Animasyon Kısa Film 07:47

Hapishane Animasyon Kısa Film

Animasyon filmler de kısa film alanında önemli bir yere sahiptir. 1930'lardan sonra film şirketleri tiyatro salonlarında gösterilecek uzun filmler ve animasyon/çizgi filmler çekmeye başladılar. 1960'lardan bu yana ise k..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Yalancı 3.Bölüm - Burcunun İntikam Oyunu 05:14

İki Yalancı 3.Bölüm - Burcunun İntikam Oyunu

Burcu, Cenk ve Naci'den intikam alabilmek için müthiş bir plan yapıyor! İstanbul'a döndükten sonra Burcu'yu aramayan Cenk ve Naci, gelen telefonla büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Arayan Burcu, her ikisiyle de buluşmak iste..

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Yalancı  - Hayaller Hayatlar! 04:26

İki Yalancı - Hayaller Hayatlar!

İki Yalancı 8. Bölüm'de Duygu, Serkan'ın yaşadığını zannettiği evine gidiyor; bir anda hayallere dalıyor! Bodrum'da yaşadıkları büyük aşk, sona erdikten sonra İstanbul'da farklı yollara giden Duygu ve Serkan yeniden bir ..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva 01:32

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva

Oraya nasıl girdi bilinmeyen doktor tarafından alınan larvayı izlerken tüyleriniz diken diken olacak... Larva nedir? Yumurtadan yeni çıkan böceklere verilen addır. Larva dönemi, böceklerin başkalaşım önemlerinden ilkidir..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce