#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler 07:56

Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler

Mutfaklarınız küçük olabilir bu durumda sizde mutfağınızı büyütme imkanınız da yok ise mevcut alanı daha kullanışlı hale getirmek için bazı dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacaktır.Yada çok büyük mutfağa sahipsinizdi..

  • Kadınca tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı 00:48

Oscar Ödüllü Morgan Freeman'lı Thy Reklamı Super Bowl'da Yayınlandı

ABD'nin en büyük spor organizasyonu ve Amerikan futbolunun şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da, Oscar ödüllü ABD'li aktör Morgan Freeman'ın oynadığı THY reklamını yüz milyonlar ekranları başında izledi. THY daha önce de..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Hızlı ve Öfkeli 8'den Fragman Yayınlandı 01:17

Hızlı ve Öfkeli 8'den Fragman Yayınlandı

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Super Bowl'un beraberinde getirdiği şeylerden birisi de sinema şöleni olması. Dün gece oynanan Super Bowl sırasında Fast and Furious 8 için de bir fragman yayınlandı. Film 14 Nis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Saç Kesimi 09:43

Kuru Saç Kesimi

Kuru saç kesimi, yaş saç kesimine nazara daha kısa sürmektir. ... Fakat kuru saç kesimi işlemi her kuaförün harcı değildir. Büyük bir özen, ilgi ve beceri ister.kuru saç kesimi son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı..

  • Kadınca tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Açık Saç Modeli 01:41

Açık Saç Modeli

. Kadınlar, kendinde olmayan saç modellerine her zaman büyük bir ilgi göstermektedir.İşte size açık saç modeli için değişik bir tasarım.Bu şekilde hem değişik hem de frapan bir model yapmış olacaksınız.Tüm ayrıntılarını ..

  • Kadınca tarafından
  • 3.674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket 01:11

Gazzeli Kadın Mühendislerden Yanmayan Briket

Yıllardır devam eden İsrail ablukası nedeniyle inşaat malzemelerinin girişinde büyük sıkıntıların yaşandığı Gazze'de, çiçeği burnunda iki kadın mühendis odun ve kömür külünden yanmayan briket üretti...

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Jacob's Well Çukuruna Serbest Dalış 01:33

Jacob's Well Çukuruna Serbest Dalış

Teksas'ta bulunan Jacob's Well, dünyanın en büyük çukuru. Macera severlerin ilgisini çeken bu yerde yüzlerce kişi yaralanmış ve ölmüş. Hatta ismi 'ölüm dalışı' olarak anılır olmuş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Time Lapse Görüntüler Norveç'in Aşık Olacağınız 4 Mevsimi 06:51

Time Lapse Görüntüler Norveç'in Aşık Olacağınız 4 Mevsimi

İzlerken hem keyif alıp hem de iç çekeceğimiz Norveç görüntüleri 6 dakikadan oluşurken 1 yılı konu alıyor. Büyük bir emeğin karşılığı olan çalışmanın müzikleri de özel olarak bestelenmiş ve geçişlere uyumlu hale getirilm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Serenay Sarıkayanın Dizideki Sümük Sahnesi Olay Oldu! 03:03

Serenay Sarıkayanın Dizideki Sümük Sahnesi Olay Oldu!

Beyaz Show'a konuk olan Serenay Sarıkaya'nın dizideki ağlama sahnesinde ortaya çıkan görüntüler programdakileri ve ekran başındakileri kahkaya boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

İzdivaç Programlarından Rezillikler  +18 04:24

İzdivaç Programlarından Rezillikler +18

Türk televizyonlarında evlilik programında yaşanan patavatsızlıklara saygısızlıklara tuhaf anlara dair yaşanan o tuhaf durumlar...İyi seyirler..

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keremhan Özdemir&Rıza Bayramiç - O Ses Türkiye 9 Şubat 2017 04:47

Keremhan Özdemir&Rıza Bayramiç - O Ses Türkiye 9 Şubat 2017

9 Şubatta yayınlanan O Ses Türkiye sahnesinde çapraz düellolarda iki büyük ses Keremhan ve Rıza'nın muhteşem performanslarını keyifle izlemeniz dileğiyle.....

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol'da Umut ve Pamuk Aşkı Yenidenmi Başlıyor!! 00:25

Esra Erol'da Umut ve Pamuk Aşkı Yenidenmi Başlıyor!!

Esra Erol evlilik programında daha önce birbirlerine şans verip tanıma yolunda büyük adımlar atan ama ayrılma kararı alan Umut ve Pamuk yeniden mi birliktelik yaşayacaklar...

  • ANKA tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Dev Kadrosuyla İstanbul Kırmızısı 03:05

İşte Dev Kadrosuyla İstanbul Kırmızısı

Ferzan Özpetek filmi olan İstanbul Kırmızısı fragmanı görücüye çıktı.Senaryosuda Ferzan Özpetek'e ait olan filmde Halit Ergenç,Tuba Büyüküstün ,Nejat işler ve Mehmet Günsur gibi güçlü oyuncu kadrosuyla olduğu kadar hikay..

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 43:13

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi 03:33

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 30 yıldan bu yana sandalye üreten firma ortaklarından Ali Karaca’nın, fenomen haline gelen restoran işletmecisi Nusret’in et pişirme ve tuz atma yönteminden esinlenerek, aşçısının rol aldığı k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce