#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Sokakta Yaşayan Adamdan Muhteşem Gösteri 01:00

Sokakta Yaşayan Adamdan Muhteşem Gösteri

Sokakta yaşayan adam yaptığı dans gösterisi ile büyük beğeni topladı. Kameraya yansıyan yok artık dedirtecek gösteri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Ulu Hakan - AbdulHamid Han 02:20

Ulu Hakan - AbdulHamid Han

davası büyük olanın imtihanı dabüyük olur cennet mekan Abdulhamithan..

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var! 06:49

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var!

Geçtiğimiz hafta sanatçılar arasında başlayan tıklanma tartışması bu haftada devam etti.Ünlülerin İki farklı sosyal medya hesapları üzerinde büyük farklar olması, bu durumun sahte takipçi satın aldıklarını iddia edildiğ..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İştahlı Hamster 00:25

İştahlı Hamster

Sevimli hamster, kendisi için epey büyük bir gofreti mideye indirmeyi başardığı görüntülerle sosyal medyada ilgi odağı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries- 8. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 02:31

The Vampire Diaries- 8. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

Mystic Falls'ın kaderi tehlikede olan Stefan ve Damon, son bir savaş için en büyük düşmanlarıyla savaşmalı...

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı 01:13

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 95. bölümü ile 13 Mart Pazart..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Süslü Sülün Kuşu 01:10

Süslü Sülün Kuşu

Sülün, Tavuksular (Galliformes) Takımında Bulunan Büyük Bir Kuş Grubundaki Kuşlara Verilen Genel Addır. 11 Cinsi Ve 35 Türü bBlunan Sülünlerin Erkekleri Ve Dişileri Birbirine Benzemez..

Sürpriz Evlilik Teklifi !!! 04:06

Sürpriz Evlilik Teklifi !!!

Kübra ve Onur, Büyük Sürpriz Evlilik Teklifi Şarkı: Rafet El Roman '' Evlenir misin Benimle ''..

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü! 00:45

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü!

Büyük oyuncu kadrosu ve reklamlarına rağmen gişede istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül'ün sinemaya küstüğü haberleri konuşulanlar arasında. Ünlü türkücünün tekrar film yapıp yapmayacağı ise merak edilenler ..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sinemasının En Acıklı Gerçekleri 02:31

Türk Sinemasının En Acıklı Gerçekleri

Çocukluğumuzun büyük bölümünü televizyon karşında geçirdik. Biz televizyon karşısında iken bize seslenen kişiler Kemal Sunal, Hulisi Kertmen, Erol Taş gibi önemli oyunculardı. Ancak onların hayatı bizim sandığımız kadar ..

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann 00:23

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann

Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgilisi haline gelen güzel model Aly Eckmann, İspanya'da yayınlanan Gran Hermano VIP adlı reality TV şovunda elbiseniz azizliğine uğradı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paramparça 96. Bölüm Fragmanı 01:14

Paramparça 96. Bölüm Fragmanı

Damir ile gizlice görüşen Hazal’ı çiftlik evinde yakalayan Cihan beyninden vurulmuşa döner. Damir’i ölümle tehdit ederken, Hazal’ı eve kapatır. Hazal’ın bu tehlikeli ilişkisini öğrenen Dilara büyük bir şok yaşarken, Haza..

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi 01:49

Binaların Yıkılma Nedenini Anlatan İnşaat İşçisi

Bir inşaat ustasının sosyal medyada yayınlanan konuşması büyük tepki çekti. İnşaat sırasında yaptığı yanlışları gülerek anlatan işçi izleyenlerin tepkisini çekiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..