#Büyük engeli aşarken takılan köpek

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Türk Kızılayından Müge Anlı'ya  Anlamlı Ödül! 04:54

Türk Kızılayından Müge Anlı'ya Anlamlı Ödül!

Başlattığı yada katıldığı sorumluluk projeleriyle büyük yardımlar toplanmasına öncülük eden Tatlı Sert programına 16 mart perşembe günü, Kızılay'dan çok anlamlı bir ödül verildi...

  • ANKA tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

15 Güçlü Hayvan 03:08

15 Güçlü Hayvan

Dünyanın en büyük 15 hayvanı.Seyredelim Ögrenelim :)..

Vatanım Sensin  - Yüreklerde Patlayan Bomba! 05:23

Vatanım Sensin - Yüreklerde Patlayan Bomba!

Vatanım Sensin'in 19. bölümünde, İngiliz ajan Charles Hamilton'ın, Kordon'da patlattığı saatli bomba büyük bir felakete neden oluyor!..

  • ANKA tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Kısmetse Olur 386.Bölüm Fragmanı 00:52

Kısmetse Olur 386.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 18 Mart Cumartesi yeni bölüm fragmanında, Akın'ın program içindeyken başka bir kişiyle daha görüştüğü ortaya çıkıyor! Tuğçe büyük bir şok yaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası BJK yorumları 19 Mart 2017 20:12

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası B

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenildiği, Medipol Başakşehir'in de berabere kaldığı haftada büyük avantajı kaçırdı...

Barcelona vs Valencia 4-2   19.03. 2017 - Highlights & Goals 17:23

Barcelona vs Valencia 4-2 19.03. 2017 - Highlights & Goals

Barcelona, evinde Valencia'yi ağırladı. Barça, sürekli gidip gelen maçı sonunda kazanmasını bildi. Sahasında Valencia'yı konuk eden Barcelona, ilk yarısı büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi ve R..

Kütahya'da Habersizce İstiklâl Marşı Çalınırsa 01:31

Kütahya'da Habersizce İstiklâl Marşı Çalınırsa

18 Mart'ta Kütahya'da İstiklâl Marşı çalındı. Habersizce çalışan İstiklâl Marşı sonrasında ise Kütahya halkının davranışı büyük takdir topladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle 1:27:12

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle

Dragon ve Bull çoğu zamanlarını çapkınlıkla ve birilerini takip etmek için ajanlık yaparak geçiren çocukluk arkadaşlarıdır.Bu ikilinin yakınlarında Çin’den değerli el sanatlarını batıya pazarlayan kaçakçı bir çete vardır..

  • Film İzle tarafından
  • 14.954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:20

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle

Dipper, Mabel Pines'ın ikiz kardeşidir. Alnında büyük ayı takım yıldızı şeklinde doğum lekesi vardır ve ismini de oradan alır. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:19

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 5 Hd İzle

Wendy Corduroy: 15 yaşında,Yumuşak ve havalı bir genç olan Wendy, Gizemli Kulübe'de yarı zamanlı çalışan ve Dipper'ın aşık olduğu kişidir. Dipper dizinin 2. sezonunda Wendy'e aşkını itiraf etmiştir ve Wendy bunu başından..

Final de Hadise, Taylan Ve Dodan'dan Tüyleri Diken Diken Eden Düet! 03:30

Final de Hadise, Taylan Ve Dodan'dan Tüyleri Diken Diken Eden Düet!

O Ses Türkiye büyük finalinde jüri üyeleri finale kalan yarışmacılarıyla birer şarkı seslendirdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie 02:15

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie

On April 20th, 2010, one of the world’s largest man-made disasters occurred on the Deepwater Horizon in the Gulf of Mexico. Directed by Peter Berg (Lone Survivor), this story honors the brave men and women whose heroism ..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Kısmetse Olur - Emre Ubeyliden Kısmetse Olur'a Sürpriz Dönüş! 03:20

Kısmetse Olur - Emre Ubeyliden Kısmetse Olur'a Sürpriz Dönüş!

Kısmetse Olur 20 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, geçen sezon damat adaylarından Emre Ubeyli eve geri döndü. Emre'nin dönüşü gelinler evinde büyük yankı uyandırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın Son Günleri  Türkçe Dublaj İzle 1:42:41

Dünyanın Son Günleri Türkçe Dublaj İzle

Yıl 2013 ve gezegen gizemli bir salgının etkisine girmiştir. Açık alanlar ölüme neden olduğu için insanlarda korku baş gösterir. Dünya büyük bir kaos içerisindedir.Dünyanın Son Günleri Full Hd İzle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce