#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar... 00:47

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar...

Büyük yatak odasına sahipseniz ve modern ve şık bir yatağa sahip olmak istiyorsanız yuvarlak yatakları kesinlikle düşünmelisiniz. Modern yataklar kategorisinde başı çeken yuvarlak yatak modelleri hayli şık ve kullanışlı...

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çaykur Rizespor 2-2 Kasımpaşa - Maç Özeti izle (5 Nisan 2017) 03:27

Çaykur Rizespor 2-2 Kasımpaşa - Maç Özeti izle (5 Nisan 2017)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesine 2-0'lık skor avantajıyla çıkan Kasımpaşa, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldı ve yarı finale kalan taraf oldu. Çaykur Rizespor'un gollerini Yacoubi ve ..

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Dünyanın En Tehlikeli 8 Cin Kabilesi 01:57

Dünyanın En Tehlikeli 8 Cin Kabilesi

bu konuda çok ciddi olmak gerekiyor aksi takdirde kendi sonunuzu hazırlarsınız. büyü ve muska türü şeylerle insanlara musallat ettiğiniz cinler sizler için ahirette büyük bir azaba dönüşecektir... hem büyü ve o tür şeyle..

  • ZULMA tarafından
  • 4.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

 Lazio  3 0  Napoli Maç  Özeti 00:26

Lazio 3 0 Napoli Maç Özeti

İtalya Serie A'da 31. hafta mücadelesinde Şampiyonlar Ligi potası için büyük önem taşıyan mücadelede Napoli, deplasmanda Lazio'yu 3-0 mağlup etti...

Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle 06:12

Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle

Türkiye büyük millet meclisinin açılış konuşması. Mustafa Kemal Atatürk..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Menderes'in Mersin Gezisi İzle 01:37

Adnan Menderes'in Mersin Gezisi İzle

Ali Adnan Menderes'in Mersin halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması..

Duygusal Yeşilçam Sahnesi 01:03

Duygusal Yeşilçam Sahnesi

Usta oyuncu tarık akandan oyunculuk dersi. Hep ezilen bir insanın haykırışı her izlenildiğinde insanı etkileyen işte o sahne... Rahmetle anıyoruz büyük usta Tarık Akan'ı..

 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

9 Nisan Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi! 05:06

9 Nisan Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi!

Kısmetse Olur 9 Nisan Haftanın Finali bölümünde zarftan çıkan karar ile herkes büyük bir şok yaşadı! Peki hangi aday eve veda etti?..

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kımetse Olur Evinde Olay!Adnan ve Didem Kısmetse Olur Evinden Ayrıldı! 04:46

Kımetse Olur Evinde Olay!Adnan ve Didem Kısmetse Olur Evinden Ayrıldı!

Kısmetse Olur 10 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Tuğçe ile büyük bir kavga eden Didem, Adnan'la birlikte evi terk ediyor! Seda Akgül, artık çiftin evde olmayacağını herkese açıklıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar 00:53

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar

Geçimlerini kağıt ve plastik gibi ürünleri toplamayla sağlayan Afgan'lar çöpleri sattıkları alanda yatıp kalkıyor. Pazar günleri de bir araya gelip kriket oynuyorlar. Sporun sosyalleşmede ne kadar büyük bir önemi olduğun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı 00:37

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı

Kuyruklu yılan balığını oltayla yakalamayı başaran çocuk balıkla oynarken beklemediği bir saldırıya maruz kalıyor. Sosyal medyada balık avlarını yayınlayan küçük çocuğun bu görüntüleri büyük ilgi çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica 14:20

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica

Teknolojinin ilerlemesiyle, robotlar üzerindeki çalışmalar da bir hayli arttı. Her gün yeni bir robotla karşılaştığımız teknoloji dünyasından şimdi Erica ile tanışacağız. Erica şimdiye kadarki en gerçekçi robot olarak di..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

The Mıck Season 1 Ep. 15 Fragmanı 01:29

The Mıck Season 1 Ep. 15 Fragmanı

Chip arkadaşından gönderilen kısa mesajları okurken büyük evinde kullanıldığını fark eder...