#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman 01:00

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman

Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para k..

Kepçenin İbretlik Sonu 02:50

Kepçenin İbretlik Sonu

Gün geçmiyorki gezegende bir ibretlik olay yaşanmasın. Kepçe büyük bir kayığa yüklenmeye çalışılırken oluşan bir dengesizlik sonucu hem kayık hem de kepçe suyun dibini boyluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavga Ederken Nehre Düşen Kediyi Kurtaran Adam 00:36

Kavga Ederken Nehre Düşen Kediyi Kurtaran Adam

Londra'daki Thames nehrine düşen kediyi kurtaran adamın görüntüleri, sosyal medyada büyük hızla yayıldı. Adının Felix olduğu öğrenilen kediyi kurtardığı için liman çalışanları ona borçlu olduklarını yazarak günün kahrama..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi 00:24

Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi

NTVSpor'da Avrupa Ligi kura çekimi değerlendirilirken canlı yayında büyük ihtimal Önder Özen önündeki monitöre daldığından Hasan Şaş'ı iplemiyor.Hasan Şaş'ın son ifadesi efsane.....

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Küçük Futbolcular Penaltılara Böyle Ağladılar 03:46

Küçük Futbolcular Penaltılara Böyle Ağladılar

Kayseri'de U-14 Futbol Ligi şampiyonunu penaltı atışları belirledi. Büyük çekişmeye sahne olan ve normal süresi 1-1 tamamlanan maçta, seri penaltılarda atışları kaçıran futbolcular ve takım arkadaşları gözyaşlarına boğul..

İngiltere, Thames Nehri'ne Düşen Kediyi Kurtaran Adamı Arıyor 00:34

İngiltere, Thames Nehri'ne Düşen Kediyi Kurtaran Adamı Arıyor

Londra'daki Thames nehrine düşen kediyi kurtaran adamın görüntüleri, sosyal medyada büyük hızla yayıldı. Adının Felix olduğu öğrenilen kediyi kurtardığı için liman çalışanları, ona borçlu olduklarını yazarak günün kahram..

Şimdi Geçti Buradan 01:28

Şimdi Geçti Buradan

Büyük Yeşilçam emektarı Hakkı Kıvanç'ın Kara Murat Denizler Hakimi filminden sahnelerle anıyoruz...

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi! 00:18

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi!

Romanya'nın kırsal bölgesi Suceava'da, bir ev kedisinin beslenme şekli görenleri şaşırtıyor. Ev sahibinin ahıra girmesini bekleyen kedi, süt sağımı sırasında ineklerin altına geçerek, ağzına süt sağılmasını bekliyor. Süt..

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masa Tenisinde Rakip Tanımayan Şempanze 00:30

Masa Tenisinde Rakip Tanımayan Şempanze

Yetenekleriyle şaşırtan maymunların becerilerine bir yenisi daha eklendi. Sahibiyle ping pong oynayan maymunun görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Nejat Alp  Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan) 03:02

Nejat Alp Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan)

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

Rekoruyla Altını Kaptı İzle 02:28

Rekoruyla Altını Kaptı İzle

Marco Koch, büyük heyecana sahne olan erkekler 200 metre kurbağalama finalinde şampiyona rekoru kırarak altın madalyaya uzandı...

Tunceli Terör Örgütüne Dar Edildi 02:20

Tunceli Terör Örgütüne Dar Edildi

Terör örgütüne büyük darbe haberi izle..

Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan 05:12

Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanslı Magazin Muhabiri 01:22

Şanslı Magazin Muhabiri

Şahin (Fikret Hakan) sert, güçlü ve acımasız bir kumarhane sahibidir. Songül (Sibel Egemen) sokaklarda ve meyhanelerde şarkılar söyleyerek yaşamını sürdüren yoksul bir sokak şarkıcısıdır. Düşlerinde kendisini sürekli büy..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi 01:19

Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin unutulmaz müfettiş sahnesini canlandıran Erzurumlu gençlerin videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce