#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Latif Doğan'a Terörist Şakası - Mustafa Karadeniz 09:49

Latif Doğan'a Terörist Şakası - Mustafa Karadeniz

Türkiye’nin en büyük şakacısı Mustafa Karadeniz sev,len şarkıcı Latif Doğan'a öyle bir şaka yapmış ki Latif Doğan'ın aklını almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niskanen, Crosby Yüzünü Çapraz Kontrol Ettikten Sonra Attı. 02:15

Niskanen, Crosby Yüzünü Çapraz Kontrol Ettikten Sonra Attı.

Matt Niskanen'in karşısında Sidney Crosby'yi çapraz kontrol etmek için beş dakika büyük bir ceza aldığını görün...

İzzet Yıldızhanın İnanılmaz Değişimi! 12:12

İzzet Yıldızhanın İnanılmaz Değişimi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzetb Yıldızhan podyum açılışını Ben Buradayım adlı duygusal parçasıyla yaptı. İzzet Yıldızhan'ın tarzındaki büyük değişim jürinin gözün..

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı! 11:10

Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter, Bahar Candan'ın durgun olduğunu farkedince Bahar yeni aldığı terliğinin tekini birisinin çöpe attığını ve buna çok üzüldüğünü ..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Rubato - Beter 04:02

Rubato - Beter

Beter oldum hepten beter oldum ben Zorları seçtim ama ne büyük külfet Taşıyamadım ben Hiç bakma dik durduğuma büküldüm ben Çekildi dayandı görkemli koca dağ Döküldüm ben Belki başkasına bu kadar kesikten Sağlamından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor 04:55

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor

Mahkemede şahit olarak Zeyno'nun karşısına çıkan Yusuf'un ifadesi ile Zeyno büyük bir şok yaşıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ve yalancı şahitlik yapan Yusuf, Zeyno'yu da tehdit etmekten geri kalmıyor. Evlat Kokusu'nda Hü..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsun'da Gösteri Maçı İzle 01:36

Samsun'da Gösteri Maçı İzle

Kortta büyük dayanışma.....

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle 00:24

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle

TFF 1. Ligi'nde ligde kalmak için büyük mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'den kiralanan Ramazan Civelek'in attığı şık golle üç puanı alan takım oldu...

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması 01:02

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması

Dayılar kavga ederken yabancı dil kullandıkları için pek bişey anlayamadık. Ama büyük ihtimal ana bacı sövmüşlerdir herhalde. Bi dahaki kavgalarında Türkçe kullanırlarsa seviniriz. İngilizce bilen bi arkadaş da ne dedikl..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini 00:43

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini

Darıca’da bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nın sevimli üyelerinden olan 97 yaşındaki Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki, hafta sonunda Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbi..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti 07:45

West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti

Londra Stadı'nda büyük bir çatışma yaşamak için Londra'nın kuzeyinden doğuya doğru yolculuk ederken, bu hafta sonu Spurs'un Chelsea'ye 72 saatlik bir baş atışı var...

Motosiklet Sürücüsünün Mucize Kurtuluşu 00:45

Motosiklet Sürücüsünün Mucize Kurtuluşu

Motosiklet sürücüsü otobanda büyük bir hızla çarptığı arabanın üzerinde kaldı. Portekiz'de yaşanan olay sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neymar Jr Lionel Messi İzle 16:33

Neymar Jr Lionel Messi İzle

Seçim Arjantin vurmak ve Neymar iyi yaptı ki bu büyük oyunda Messi ve Neymar bütün hareketleri izleyin...

Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım! 01:15

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım!

Son olarak Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Hande Erçel bir dergi röportajı için çektirdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi toplayan fotoğrafı yarım saat gibi kısa bir süre için..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce