#Büyük engeli aşarken takılan köpek

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Çocuklar Duymasın 9.Bölüm 05:09

Çocuklar Duymasın 9.Bölüm

Çocuklar Duymasın 9. Bölümde; Haluk’un Meltem için çok büyük bir sürprizi vardır! Haluk’un Meltem için hazırladığı sürprizi görenler göz yaşlarına hakim olama..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu 00:36

Evi Basan Polislerden Bakın Nasıl Kurtuldu

Kapıyı kırarak eve giren polislerden kaçarak kurtulmayı başaran adamın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

Böylesi Görülmedi! Tek Maçta Çift Nakavt 00:34

Böylesi Görülmedi! Tek Maçta Çift Nakavt

Arjantin'de bir boks maçında boksörlerin ikisi de aynı anda nakavt oldu. Sosyal medyada paylaşılan maç görüntüleri de büyük ilgi çekti...

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Karadeniz’de Balık Yok! 02:28

Karadeniz’de Balık Yok!

Karadenizli balıkçılar bu sezon denizden umduğunu bulamadı. Avlanma yasağının bitmesiyle birlikte denize açılan Karadenizli balıkçılar hayal kırıklığına uğradı. Büyük miktarda palamut avı bekleyen balıkçılar, umduklarını..

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi 06:03

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi..

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO  Mağaralarını Açığa Çıkardı 03:21

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO Mağaralarını Açığa Çıkardı

Turist sayısı arttıkça, dar mağaralar ve kırılgan freskler aşırı iş haline geldi. Turizm, Mogao Mağaraları için en büyük potansiyel tehlike haline geldi. Her ziyaretçi, fresklerin yaşlanmasını hızlandıracak mağaradaki sı..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu 03:27

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu

Koç Lisesinden Nil Selen Aydın’ın, ‘Holografik İnterferometri Yardımıyla Yazılım ve Algoritma Analizi’ isimli çalışması, dünyanın en büyük database’i sayılan IEEE’de yayınlanırken, Üsküdar Amerikan Lisesinden Alara Güler..

Miniklerin Hayal Dünyası 01:59

Miniklerin Hayal Dünyası

Kendi imkanlarınca kurdukları sahnede şarkı söyleyen çocukların o anları sosyal medyada büyük beğeni toplamış. Her şey hayal etmekle başlar..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Yük Treni Dediğin Böyle Olur! 01:55

Yük Treni Dediğin Böyle Olur!

Sosyal medyada paylaşılan bir yük treninin görüntüleri büyük ilgi görüyor. Trenin sonu gelmeyecek hissi uyandıran görüntüleri izleyenler 'yük böyle taşınır' yorumunu yapıyor...

Dünyanın En Mantıklı Konuşulan Kavgası! 00:33

Dünyanın En Mantıklı Konuşulan Kavgası!

Birbiriyle tartışan iki çocuk aralarındaki meseleyi çözmek için kurdukları mantıklı cümlelerle sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Acun Kadar Mutlu Olsak Yeter 00:10

Acun Kadar Mutlu Olsak Yeter

Acun Ilıcalı evlenmekten vazgeçtiği an.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek 02:02

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek

Günümüzde yaygın olarak kullanılan dünya haritasının bize verdiği mesajlar nelerdir? Neden Güney Amerika, Meksika gibi ülkeler olduğundan küçük görünürken Rusya Afrika'dan büyük görünür?..

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki aldı...

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı 08:09

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı

Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıld..

Cingöz Recai 13 Ekim’de Sinemalarda! 02:01

Cingöz Recai 13 Ekim’de Sinemalarda!

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı filmin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan ilk teaser ile büyük ilgi gören Cingöz Recai, fragmanı ile de çok konuşulacak. Başak Diz..

  • ANKA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi 00:37

Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki almış.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincabın Yemeye Ulaşma Çabası 01:42

Sincabın Yemeye Ulaşma Çabası

Kuş besleyicisi içinde bulunan yemeye ulaşmak için büyük bir çaba gösteren sincabın amatör kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Levent'in Defne'ye sürprizi büyük sevinci beraberinde getiriyor!..