#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti' 01:55

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti'

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Zeytin Dalı Harekatı ABD ve İsrail'in projelerini iflas ettirdi. Asla o bölgede tutunamayacakl..

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi 00:39

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi

Çin'in Hainan eyaletinde kendisine rakip olduğunu düşünen bir lokanta sahibi gizlice karşı lokantanın mutfağına girip büyük tencerede bulunan çorbanın içine işer. İşer ama mutfakta bulunan güvenlik kameralarının birisine..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düdük Yutan Çocuk 00:25

Düdük Yutan Çocuk

Küçük bir çocuk yanlışlıkla düdük yutunca ortaya çok enteresan görüntüler çıktı. Hastaneye gelen çocuğun muayene esnasında çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirt..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 42. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Fi 1. Bölüm Fragmanı 00:49

Fi 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Herkesin Birbirine Saldırdığı İlginç Kavga 00:28

Herkesin Birbirine Saldırdığı İlginç Kavga

ABD'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami'de bulunan bir eğlence merkezinde herkesin birbirine giriştiği garip kavga kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 35 İnsan 03:52

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 35 İnsan

Bu videoda internetten aldığı ürün eve geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaşan insanlar var. Çünkü hepsinde internette gördüğü ile elindeki arasında epey fark var...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor 01:12

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor

Filistinliler geçen cuma Gazze sınırında on binlerin katılımıyla düzenledikleri ve 22 sivilin şehit edildiği barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü bugün de devam ettirmekte kararlı...

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler 01:00

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler

Yasir Murteca abluka altındaki Gazze'nin sesini dünyaya duyurmak için çabalıyordu. 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Murteca, yine aynı uğurda Büyük Dönüş Yürüyüşü nde şehit edildi...

Tart Kek Tarifi 01:16

Tart Kek Tarifi

Muhallebili Tart Kek İçin Gerekli Malzemeler; Keki İçin : 2 yumurta 1 buçuk çay bardağına yakın şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Katları Tek Tek Sayılan 01:52

Katları Tek Tek Sayılan

Kat Kat Kare Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya(21 gr) 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı un Arasına sürmek için: 12..

Fast Food Ve Dengesiz Beslenme Kolon Kanserine Yol Açar Mı 01:52

Fast Food Ve Dengesiz Beslenme Kolon Kanserine Yol Açar Mı

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Faruk Aykan fast food ve dengesiz beslenmenin kolon kanserinin en büyük sebeplerinden biri olduğunu anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi 07:05

Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi

Tepside Mercimek Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı kırmızı mercimek 2 adet patates 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı ince bulgur 1er silme tatlı kaşığı kimyon ve kırmızı toz biber tuz 1 limon su..

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Fi 2. Bölüm Fragmanı 00:47

Fi 2. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti 02:04

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Gazze sınırında yaptığı katliama tepki gösteren iki Yahudi'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Israel National News adlı haber sitesinde yayımlanan videoda iki sol görüşlü Y..

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı 01:40

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı

Tekirdağ'da bulunan Perta Emlağın sahibi Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için on bin dolar (büyük ihtimal sahte) yakarak şov yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza tarifi 06:16

Pizza tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz 02:58

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz

Başbakan Yıldırım, Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır. dedi...