#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Babagannuş Tarifi 02:43

Babagannuş Tarifi

5 adet büyük boy patlıcan, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı tahin, 5 diş sarımsak, 3 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt, Tuz, Üzeri için zeytinyağ ve maydanoz...

Chp Adayını Açıklıyor Videosu Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Chp Adayını Açıklıyor Videosu Sosyal Medyayı Salladı

Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan CHP'nin durumunu esprili bir dille anlatan video sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Sini Köftesi Tarifi 04:20

Sini Köftesi Tarifi

MALZEMELER • 1,5 su bardağı ince köftelik bulgur, • 3 adet orta boy patates, • 1 tepeleme yemek kaşığı biber salçası, • 1,5 su bardağı sıcak su, • Tuz, • Patatesleri haşlamak için ekstra su. İç Harcı için; • 1 adet büyü..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı 00:51

İstanbullu Gelin 46. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Duyduğunuz En Saçma Ayrılık Sebebi Nedir 03:51

Duyduğunuz En Saçma Ayrılık Sebebi Nedir

Sevgilisi cinsiyet değiştirdiği için ayrılan da var, elmacık kemiği büyük olduğu için ayrılan da. Kimin ne zaman nasıl saçma bir sebeple karşınıza geleceği belli olmuyor. Ayrılık bu, sebebine bakılmıyor. Peki sizin duydu..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu 03:26

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu

İzmir'de ters yöne giren otomobildeki şahısları uyaran gençler, bir süre sonra aynı kişilerin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Sandalyelerin havada uçuştuğu büyük kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamera..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İspanya Yetenek Yarışmasındaki Performansı ile Ağızları Açık Bırakan Sirk Göstericisi 04:49

İspanya Yetenek Yarışmasındaki Performansı ile Ağızları Açık Bırakan S

Akrobasi dalında dünyanın en iyilerinden olan ve yaşamını sirk göstericiliği yaparak devam ettiren Gustavo Sartori isimli adam İspanya Yetenek Yarışmasını izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Mükemmel hareketler yapan ..

  • JET TV tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarılmanın Cezası Olur Mu 02:28

Sarılmanın Cezası Olur Mu

Sarılmanın cezası olur mu? BAU İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri Cansu Uçar, Narod Avcı ve Dilan Menteş'in, Öğretim Görevlisi Mahmut Çınar'ın verdiği Convergence Journalism dersi için yaptıkları proje, Yo..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adı Zehra 10. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 10. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 47. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Mor Lahana Turşusu Tarifi 02:05

Mor Lahana Turşusu Tarifi

Mor lahana tuşusu için malzemeler: (2 adet 1er litrelik kavanoz için) Yaklaşık 1 büyük veya 2 ufak mor lahana 1 su bardağı üzüm sirkesi yaklaşık yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı kaya tuzu + 1 tatlı kaşığı ovmak için 1 ..

Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018 02:17

Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelen Nagihan ile Sema arasındaki mücadelede atışlarda her iki yarışmacı da büyük şansızlık yaşadı....

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Yeni Gelin 47. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..