#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar 00:50

Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar

Oyun oynamak birçok insan için büyük bir eğlence ve keyifken bazıları için can sıkıcı ve öfke artırıcı bir eyleme dönüşebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği Zamanın İnanılmaz Görüntüleri 01:27

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği

Dünyanın en büyük uçan böceklerinden olan Herkül Böcekleri Nat. Geo. tarafından bir video ile yakın takibe alındı. Lavra halinden başlayan çekimlerle yakından takip ettiğimiz böcek kısa süre sonra devasa boyutlara ulaşıy..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı 04:33

Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı

Polonya’da bulunan Poznan Hayvanat Bahçesi’nde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Rothschilda türü zürafa dünyaya geldi. Leto adı verilen minik yavru hayata adım attığı ilk dakikalarda, ayaklarının üzerinde du..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü 00:58

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü

BD'nin en büyük kenti New York'ta Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir araya gelen binlerce kişi, Donald Trump yönetimini hedef alan bir yürüyüş gerçekleştirdi...

Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi 00:53

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi

İzmir'de mikrofon uzatılan bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaş Erdoğan için, Bu adam 100 yıldır yapılamayanları yapmış gözün var göreceksin arkadaş. Nankör müyüz biz ya? 'Atam izin..

Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman 00:17

Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman

Yaklaşan alligatora abimiz iyi bileniyor ve smack down hareketi yapıyor. Büyük ihtimalle fake ama tüm yabancı sitelerde bu video dolanıyor. Alkışlar çöplüğünde de bulunsun!..

  • JET TV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı 02:37

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı...

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar 03:53

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar

Dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsu..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Oyuna Sinirlenip Televizyonu Parçalayan Eleman 00:56

Oyuna Sinirlenip Televizyonu Parçalayan Eleman

Oyun oynayanların kaybetmeye karşı tahammülsüzlüğü kimi zaman büyük problemler oluşturabiliyor. Görüntülerde yer alan arkadaş da sinirine hakim olamayarak televizyonunu paramparça edişiyle bu kadar öfke fazla dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce