#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Sarhoş Kızın Canı Biber Çekerse 00:19

Sarhoş Kızın Canı Biber Çekerse

Alkolü fazla kaçırıp sarhoş olan kızın canı biber çekmiş. Bulduğu en büyük biberlerden birini alıp katur kutur yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuklar Hareket Halindeki Aracın Bagaj Kapağına Oturdu! 00:46

Çocuklar Hareket Halindeki Aracın Bagaj Kapağına Oturdu!

Malatya'da camları kırık bir aracın bagaj kapağı üstünde seyahat eden 2 çocuk yürekleri ağızlara getirdi. Sosyal medyada paylaşılan o anlar büyük tepki çekti...

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

10 Dakikada Tavada Pizza 06:02

10 Dakikada Tavada Pizza

Tavada Pizza İçin Malzemeler: (4 kişilik) Hamuru için: 1 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 1 bardak veya biraz daha fazla un (hepsini birden koymayın) yarım paket kabartma tozu yarım çay kaşığ..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın 01:16

Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın

Gaziantep'te, sokakta yürüyen kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Salih S., çevredekiler tarafından yakalandı. Şüpheli, büyük öfke yaşayan kadın tarafından terlikle dövüldükten sonra polise teslim edildi...

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca 01:00

Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca

Reynmen'in son zamanda aşırı derece dinlenen şarkısı derdim olsun büyük bir izlenmeye sahip oldu ve günlük dinlenme rekoruna sahip olan şarkıya bu hocadan bir tepki gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vatandaşın Ölümden Saniyelerle Kurtulduğu Heyelan Anı 00:25

Vatandaşın Ölümden Saniyelerle Kurtulduğu Heyelan Anı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde belediye tarafından yapılan ve vatandaşların sıkça kullandığı sahil yolu yıkılarak Fırat Nehrine gömüldü. Heyelanın gece geç saatlerde yaşanması büyük bir facianın yaşanmasını engellerken ..

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi 00:54

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polis ekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı...

Suriyeli Kişi Bulduğu 17 Bin Lirayı Sahibine İade Etti 00:55

Suriyeli Kişi Bulduğu 17 Bin Lirayı Sahibine İade Etti

Kahramanmaraş'ta, Suriye uyruklu bir kişi, bulduğu 17 bin lirayı sahibine iade etti! “Karşılaştığım manzara sonrasında ön yargım nedeniyle ağladım' diyen paranın sahibi Gökçe Dayıoğlu, “Suriyelilere karşı beslediğimiz, y..

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo 16:25

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo

Yeni bir ayak bilardosu videosu daha çektik. Bu seride devasa boyutlarda bilardo oynuyoruz. Böyle büyük olunca bu bilardo tabii ıstaka ile değil, ayakla ve futbol topları ile oynanıyor. Ayak Bilardosu hakkında detaylı b..

  • JET TV tarafından
  • 265 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı 01:00

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı

Gaziantep'te Ali Savcı isimli vatandaşın yolda bularak sahiplendiği ve torunu tarafından Limon ismi verilen kedi futbolu çok seviyor. Savcı ile birlikte her akşam televizyonda Dünya Kupası maçlarını izleyen kedi, hiçbi..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

İşte Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi 06:04

İşte Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi

Çağatay Ulusoy başrolünü oynadığı Netflix'teki 'Muhafız'ın sezon çekimlerini tamamladı. Çağatay Ulusoy, 1099'da Malazgirt Savaşı'nı kazanarak Türklere Anadolu'nun kapısını açan Büyük Selçuklu Devleti'nin ikinci hükümdarı..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer'in Eşi Adnan Oktar'ın Müridi Mi 05:24

Zerrin Özer'in Eşi Adnan Oktar'ın Müridi Mi

Zerrin Özer, Murat Akıncı ile geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Düğün, Zerrin Özer'in Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde gerçekleşti. Neşeli hâlleriyle dikkat çeken Özer, düğün sonrası büyük bir şokla sarsıldı...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil 10:02

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne 10:03

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Çok Geç 10:02

İkimizin Yerine - Çok Geç

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

İbi - Kazı Alanı 11:32

İbi - Kazı Alanı

Kahramanlarımız, büyük ve sıcak Kalapa Çölü üzerinden geçer. Hoppa’nın merakı nedeniyle önlerine çıkan kazı alanına inmek zorunda kalırlar. Beklenmeyen ve heyecan dolu serüvenler yaşanırken Hoppa ve Guppa’nın başı oyunba..

  • ÇocukTV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce