#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı 03:05

Samsun’da Yola Savrulan Kavunlar El Birliğiyle Toplandı

Samsun’da kamyon kasasından düşerek yola savrulan kavunların çevredeki vatandaşların yardımıyla toplanması büyük bir dayanışma örneği oluşturdu. İlkadım ilçesinde manavlık yapan Hasan Yıldız’ın halden alarak kamyonla taş..

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın 00:56

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın

Küçükçekmece Halkalı’ da bulunan kağıt ambalaj üretim merkezinde çıkan yangın 4 saati geride bırakarak devam ediyor. 4 saat boyunca yanan üretim merkezinde büyük hasar meydana geldi...

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

84 yaşında Youtuber oldu 02:49

84 yaşında Youtuber oldu

MEDİTASYON VİDEOLARINA BÜYÜK İLGİ..

Yeni nesil kurye! 02:16

Yeni nesil kurye!

İSTANBUL CADDEBOSTAN'DA BİR KAFE, ALDIĞI SİPARİŞLERİ MÜŞTERİLERİNE SIRADIŞI BİR YOLLA ULAŞTIRIYOR. SİZ DE YOLDA KARŞILAŞIRSANIZ ŞAŞIRMAYIN.. ADI ROBOT KURYE... BOYU KÜÇÜK AMA YETENEKLERİ BÜYÜK.....

Down sendromlu genç kıza düğün 01:27

Down sendromlu genç kıza düğün

TUĞBA, DOWN SENDROMLU GENÇ BİR KIZ... EN BÜYÜK HAYALİ TELLİ DUVAKLI GELİN OLMAKTI... ÖĞRETMENLERİ EL ELE VERDİ, ONA ŞAHANE BİR SÜRPRİZ YAPTI... İZLİYORUZ.....

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Kiraz Sapı Bilinçsiz Kullanılırsa Öldürüyor! İşte Detaylar Uzman Doktorlar Anlatıyor 01:39

Kiraz Sapı Bilinçsiz Kullanılırsa Öldürüyor! İşte Detaylar Uzman Dokto

KİRAZ SAPI ÇAYINDA BÜYÜK TEHLİKE..

Denizli'de anız yangını fabrikalara sıçradı, o anlar kamerada 00:33

Denizli'de anız yangını fabrikalara sıçradı, o anlar kamerada

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir arazide anız yangını çıktı. Alevler bazı fabrikalara da sıçrayınca vatandaşlar büyük korku yaşadı. O anlar kameralara da yansıdı...

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton 02:33

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton

İstanbul'un en büyük danası görücüye çıktı 55 bin lira fiyatı ve 1,5 ton ağırlığıyla mega kentin en büyüğü oldu..

Şehir göle döndü 02:42

Şehir göle döndü

RİZE 1 HAFTA ARAYLA İKİNCİ KEZ FELAKETİ YAŞADI,,, AŞIRI YAĞIŞ YÜZÜNDEN DERELER TAŞTI,,, SEL GEÇTİĞİ YERİ ENKAZA ÇEVİRDİ. ARTVİN'DE DE BENZER MANZARA VARDI. MADDİ HASAR BÜYÜK. TEK TESELLİ İSE CAN KAYBI OLMAMASI.....

Ters Şeritten Gelen Sürücü Dersini Aldı 01:28

Ters Şeritten Gelen Sürücü Dersini Aldı

Rusya'da ters şeritten gelen sürücü bir sürücü tarafından hayatının dersini almış. Büyük ihtimalle bir daha ters şeritten gitmez...

  • PengoTV tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 3 yıl önce
38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama 00:55

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama

Almanya'nın Leverkusen kentinde atık yakma tesisinde patlama oldu. Patlama büyük bir kara bulutun havaya yükselmesine neden oldu. İlk bilgilere göre 5 kişi kayıp, çok sayıda kişi yaralandı...

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER 01:09

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER

YERLEŞİM YERLERİNE ULAŞILAN BÜYÜK YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..