#Büyük engeli aşarken takılan köpek

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba! 05:40

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba!

Babası ile konuşmak için onun yanına giren Melis, Tarık'ın gözlerini açmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Yoğun bakımda olan Tarık, hayata tutunuyor ve gözlerini açıyor. Tarık'a karşı içinde sakladığı duyguları dile getirmek ..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Helsing Film İzle 2:11:28

Van Helsing Film İzle

Hayatı boyunca insanlara yardım etmek için yemin eden bir adam büyük uğraşlar sonuncunda transilvanyada yaşanan büyük sırlarla dolu olayı çözmek için yola çıkacaktır. Fakat bu yolculukta karşısına çıkacak rakipler daha z..

  • Tv Series tarafından
  • 22.921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Robocop Film İzle 1:57:29

Robocop Film İzle

OmniCorp robot teknolojileri üzerine çalışan büyük bir şirkettir. Sene 2028 'dir ve robot teknolojisinde bir numaraya yükselmiştir. Polis olarak çalışan Alex girdiği bir çatışmada vucudunun büyük bir bölümü hasar görür. ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor-İlhandan Nüyük Ödülü Kazanan Bernaya Tebrik 01:46

Survivor-İlhandan Nüyük Ödülü Kazanan Bernaya Tebrik

Büyük ödülü finalde Berna'ya kaptıran İlhan Mansız büyük bir olgunluk gösterdi ve Berna adına çok sevindiğini söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Survivor 2017- Sabriye Yanlışlıkla Acun Ilıcalı'ya Sarılıyordu! 00:27

Survivor 2017- Sabriye Yanlışlıkla Acun Ilıcalı'ya Sarılıyordu!

Araba oyununun ilk turunu kazanan Ünlüler büyük sevinç yaşadı. Büyük mutluluk yaşayan Sabriye yanlışlıkla Acun Ilıcalı'ya sarılıyordu. İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir 10:31

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir

Sıla'nın Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin ilk ayağı 22 Temmuz Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Konserin en büyük sürprizi ise Mabel Matiz ile birlikte yaptığı ve yeni albümünde yer alacak şa..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönder Gitsin 10.Bölüm 2.Tanıtımı 00:26

Gönder Gitsin 10.Bölüm 2.Tanıtımı

“Gönder Gitsin”de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

 Serdar Ortaç’tan Bebek  Müjdesi 00:59

Serdar Ortaç’tan Bebek Müjdesi

7. Büyük Ankara Festivali'nde sahneye çıkan Serdar Ortaç'tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan ünlü sanatçı 2018'de baba olacağının müjdesini verdi.. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7...

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

 Esra Erol'un Eşinden  Takipçisine Ağır Yanıt 00:41

Esra Erol'un Eşinden Takipçisine Ağır Yanıt

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'e bir takipçisi Ne saygısızca böyle üslupla takipçilerine cevap vermek yazdı. Özbir, Sen ne diyorsun katana diyerek aynı üslupla yanıt verdi. Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir daha önc..

  • ANKA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Yanal Talimatı Verdi Bu Ruh Bizde Var 01:23

Yanal Talimatı Verdi Bu Ruh Bizde Var

50. kuruluş yılında büyük başarılar hedefleyen ve bu yönde kadro kurma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, pazar günü Atiker Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig'deki sezonun ilk hafta maçına büyük önem veriyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce