#Büyük türkler

Balık yemeyi sevenler izlemesin!!! Aklınızı yitirebilirsiniz!!! Bu nasıl lezzet!!! 06:12

Balık yemeyi sevenler izlemesin!!! Aklınızı yitirebilirsiniz!!! Bu nas

balık avı, balık avı videoları, zıpkınla balık avı, balık avı olta, sazan avı, yayın balığı avı, elle balık avı, büyük balık avı, levrek avı, çipura avı,közde balık,balık çevirme,..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir 01:32

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 55'ini oluşturan 14 vilayetimize hızlı tren ağlarını dantel gibi dokuya dokuya geliyoruz. Bu millete hizmet etmek iba..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu 01:01

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu

Arjantin’in Chaco eyaletine bağlı Gancedo kasabasında 30 ton ağırlığında bir gök taşı buldu. Bu bilinen en büyük 2. gök taşı. İlki yine aynı bölgede 1969 yılında bulunan ve 37 ton ağırlığındaki gök taşıydı. Gancedo kasa..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce 01:14

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce

Kendisinden kat kat büyük boğaya kafa tutan keçi,komik hayvan videoları, hayvan videolar, boğaya kafa tutan keçi, inatçi keçi, boğa ile keçi kavgası..

3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek 02:24

3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek

Bursa'da yaşayan Şükriye Bayram 3 padişah,12 cumhurbaşkanı ve 38 başbakan gördü. Tam 110 yaşında. Hayatta yapmak istediği tek şey ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez görebilmek...

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum' 01:34

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacak..

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Aydınlatın! 04:44

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Ayd

Scandiweb isimli bir Letonya şirketi, geçtiğimiz günlerde büyük bir yılbaşı ağacını yakmak için 412 adımlı bir cihaz tasarlayıp dünyanın en büyük ve en karmaşık Rube Goldberg makinesini yaparak Guinness Dünya Rekoru'na l..

  • Cowboy tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçan Balıkların Hayatta Kalma Mücadelesi 05:04

Uçan Balıkların Hayatta Kalma Mücadelesi

deniz canlıların yaşam mücadelesi, büyük balık küçük balıgı yer ,doganın dengesi uçan balıgın hayat hikayesi..

Bu Çok Komik 00:57

Bu Çok Komik

Hahaha, Bu çok komik ... Öğretmenin, küçük göğüslerini çizdiği için öfkelenmesi ... Göğüslerinin ne kadar büyük olduğunu göstermek için kağıdını çekti aldı. Büyük göğüsler ... Hahahaha..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu 10:12

Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu

İster çocuklar, ister ilişkiler, isterse sadece eski ilkeler olsun bazı şeyler oyunculuk kariyerinizden daha önemlidir. Bu listemizde, büyük ün ve başarıya kavuşan ve bu şaşadan gönüllü olarak uzaklaşan aktör ve aktrisle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

vj Bulent - Can Damarımsın 04:23

vj Bulent - Can Damarımsın

Can Damarımsın Şarkı Sözleri: Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk..

  • Candy tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent - Can Damarımsın 04:43

Bülent - Can Damarımsın

ŞARKI SÖZÜ Yazdır Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk diye ağlıyo..

  • Candy tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek 01:44

Müşteriyi Azarlayarak Müşteri Çekmek

Sirkeci Büyük Postanenin Karşı Sokağında Çiğköfteci Ali Usta adında iş yeri olan kişinin çok konuşup müşteri çekmesi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

İğneden Korkan Çocuk 02:51

İğneden Korkan Çocuk

İğneden Korkan Çocuk - Yaklaşmayın Kendimi Öldürürüm İğne korkusu cok buyuk sıkıntı tıp buna çözüm uretmeli...

Etkileyici Göz Makyajı 09:30

Etkileyici Göz Makyajı

Çarpıcı bakışlar,iri büyük gözler elde etmek isteyenlerin tercih edeceği makyaj yapım uyugulamasını ve aşamalarını videomuzdan izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))Daha fazlası için k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz 01:53

Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz

Sinema sektörü son 10 yılda büyük bir atılım yaptı. 2005 yılından bu yana sinemalardaki izleyici sayısı iki kattan; hasılat ise üç kattan fazla arttı. Sinema Yazarı Atilla Dorsay, Türkiye'nin yerli film izleme oranı olar..

Rusya Nasıl Meydana Geldi? 05:19

Rusya Nasıl Meydana Geldi?

Rusya nasıl meydana geldi? Neden bu kadar büyük ve Rusyayı komşularından ayıran farklar neler? Alex Gendler bizler için cevaplıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.740 görüntüleme
  • 8 yıl önce