#Büyük türkler

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı 00:14

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı

14 saniyelik sürrealist bir video. Son ses müzikle milletin ödünü patlatması, haliyle insanların ilgisini çektikten sonraki tatminkar sırıtışı... Veriyorsun bu işin hakkını be kral. Etrafa en büyük rahatsızlığı sen veriy..

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:25

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Hep canımı yakar yüzüme bakar En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık Bende kara bir talih bunca yıl geçti Gelmedin üstüme zalim mutluluk Sevda, bunca yıl bekletip bir gün elbet dönecek mi Sevda, bu büyük yalnızlığın he..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Cemal Can'ın Kazanmasına Aşırı Sevinen Genç 00:53

Cemal Can'ın Kazanmasına Aşırı Sevinen Genç

Şubat ayında başlayan Survivor macerası büyük final ile son buldu. 5,5 aylık maratonun şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor finali sosyal medyada da büyük yankı bulurken bu şampiyonluğa aşırı sevinenler de olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda 02:15

Virüs Şehre 'Göç' Ediyor, Eylem Planı Yolda

Yaz tatilinin bitmesiyle büyük kentlerde ‘alarm’ haline geçildi. Çünkü Anadoluya tatil için gidenler dönüşe geçti.. Bu da virüsün büyük şehirlere göç etmesi anlamına geliyor.. Bunun için hükümet yeni önlemler üzerinde ça..

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor 06:00

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor

Eskişehir’de sabah ve akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesine giden işçi trafiğinin yoğunluğuna dikkat çeken Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “İşçiler en azından 1 saatini yolda geçiriyor. Bu saatlerde büyük..

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi 01:22

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi

İzmir'deki depremin ardından büyük panik ve korku yaşayan vatandaşların büyük çoğunluğu evlerine giremedi. Geceyi çadırda geçiren depremzedeler yaşadıklarını anlattı...

  • GÜL tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı 05:39

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı

Türkiye'nin kesme çiçek üssü Antalya, sektördeki en büyük rakipleri İspanya ve İtalya'nın pandemi nedeniyle çiçek ekememesini fırsata çevirdi. Çiçek üretimine ara vermeyen sektör, büyük kriz beklediği yılı kayıpsız kapat..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paşinyan'a Halaylı Gönderme 01:21

Paşinyan'a Halaylı Gönderme

Geçtiğimiz yıl Paşinyan'ın halay çektiği Şuşa'da Azerbaycan askerleri, büyük bir keyifle halay çekti. Görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Oktay gözünü karartıyor; Savaş'ın hayatı büyük bir tehlikeye giriyor! Meryem'in babası Arif'i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay'ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Merye..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama 00:42

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama

Endonezya'da ülkenin en büyük petrol rafinerisi olan Balongan Petrol Rafinerisi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Alev topuna dönen rafineride ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi...

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci  -  Acıya Dayanabilecek misin 03:43

Siyah İnci - Acıya Dayanabilecek misin

Siyah İnci 5. Bölüm: Kenan’ı kocasının yeni ortağı olarak karşısında görünce Hazal şok olmuştur. Demiroğlu ailesi de hiç beklemedikleri bu sürpriz karşısında şaşkındır. Vural öldürttüğünü düşündüğü Kenan’ın yeni ortağı o..

  • ANKA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...