#Büyükşehir belediye başkanı

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi 01:35

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşen ve renkli kişiliğiyle tanınan Rusya Liberal Demokrat Partisi Lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye-Rusya ilişkilerini ve 15 Temmu..

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu 02:00

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik açıklamaları hakkında espriler yapılan videoyu paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..

'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle 00:17

'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle

Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı Çıtayı 2 metreye koysunlar gene ordan da atlayacağız, yüksek atlama çalışacağız esprisi...

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı 01:56

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamanı konu alan Reis filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorular..

Fatma Şahin’in Zor Anları 01:40

Fatma Şahin’in Zor Anları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hayvanat Bahçesi’nin maskotu şempanze Can’ı sevmeye çalışırken beklenmedik bir tepki gördü...

Melih Gökçek'in Roller Coasterda Asılı Kalması 00:29

Melih Gökçek'in Roller Coasterda Asılı Kalması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, inşaatı devam eden eğlence parkı Ankapark’taki ‘roller coster’a (lunapark hızlı treni) turizmciler ve gazetecilerle birlikte bindi. Roller coster hareket ettikten kısa bir..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddiaları ile ilgili konuştu. Erdoğan Böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez ifadelerini kullandı...

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek 01:29

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı tamamlandığında Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin aracın geçeceğini söyledi...

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı 01:26

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin farklı noktalarında metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını belirterek, bu çalışmaların ardından temel atma noktasına ulaşılacağını bildirdi...

Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleştirdi 08:44

Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleşti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından faytonların kaldırılmasıyla ilgili yasal sürecin tamamlandığını duyurdu. Şahan Gökbakar ise Faytonları kaldıracağınıza diğer dünya şehirleri gibi bak..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğba Ekinci Murat Boz'a Ekrem İmamoğlu İçin Tepki Gösterdi 01:00

Tuğba Ekinci Murat Boz'a Ekrem İmamoğlu İçin Tepki Gösterdi

Murat Boz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi fakat ona tepki gösteren birisi vardı...

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadir Topbaş'ın Cenazesine Katıldı 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadir Topbaş'ın Cenazesine Katıldı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katıldı...

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..