#Büyükşehir belediye başkanı

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Hande Yener Coşturdu 07:20

Hande Yener Coşturdu

Ünlü Sanatçı Hande Yener Manisa’nın Demirci ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediye tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Erzurumspor Galip Gelince Coşan Amca 00:28

Erzurumspor Galip Gelince Coşan Amca

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Bursaspor'un maçını Erzurumspor kazanınca tribündeki amca coşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi 00:36

Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şoförü, YKS’nin TYT oturumuna geç kalan 3 öğrenciyi otobüsün yönünü çevirerek okula yetiştirdi. Belediye, otobüsün güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medyada paylaştı...

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti 02:29

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin yükselişi devam ediyor... Bursaspor'u Giuliano'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup eden sarı lacivertliler peşpeşe 4. maçını kazandı. Süper Lig'de 15. haftanın açılış müsabakasında deplasmanda Bur..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Deniz Salyası ile Mücadele Devam Ediyor! Temizleme İşlemleri Sürüyor 01:46

Deniz Salyası ile Mücadele Devam Ediyor! Temizleme İşlemleri Sürüyor

Son 3 aydır Marmara Denizi ve Kartal sahilini etkisi altına alan, adeta çevre felaketi haline dönüşen deniz salyasını temizlemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda K..

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı 00:38

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı Diyarbakır'da günlerdir devam eden belediye işçilerinin iş bırakma eyleminin sonucunda oluşan çöp yığınları toplanmaya başladı...

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası 02:34

1 Lira Tuvalet Parası Vermek İstemeyen Kadınların Kavgası

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi 3 kadın tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. . O anlar güvenli kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay Bostancı'da 2 ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü 00:39

CHP'li Üye MHP'li Kadın Meclis Üyesinin Üzerine Yürüdü

Zonguldak Belediyesi Mart ayı belediye Meclisi toplantısında CHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Özdoğan, tartıştığı MHP'li meclis üyesi Mevlüde Yalçıner'in üzerine yürüdü...

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı. 01:07

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi...

Kılıçtaroğlu  Yalanları ve Gerçekler!! 02:38

Kılıçtaroğlu Yalanları ve Gerçekler!!

Chp genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarına yine kendisinden başkasının inanması mümkün olmasa gerek:))İzlerken güleceğiniz keyifli bir haber daha sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri 01:23

Başbakan Yıldırım'dan Veda Ziyaretleri

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı Cirit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a veda ziyaretinde bulundu...

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..