#Büyükşehir belediye başkanı

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Onlar Bakışarak Anlaşanlar 00:47

Onlar Bakışarak Anlaşanlar

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Yıl 1995 İstiklal Caddesi 04:14

Yıl 1995 İstiklal Caddesi

TRT'de yayınlanan Zirveye Ulaşanlar programının Beyoğlu Belediye Başkanı Nusret Bayraktar'ın konuk olduğu bölümünde ekrana gelen Beyoğlu, İstiklal Caddesi ve Yeşilçam Sokak'ın görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soru Karşısında İlyas Yalçıntaş’ın Nutku Tutuldu 05:41

Soru Karşısında İlyas Yalçıntaş’ın Nutku Tutuldu

Ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Edirne konserinde Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın sorusu karşısında boncuk boncuk terledi. Sahnede Başkan Gürkan’ın “İncirler Olana Kadar’ şarkısını sen nasıl yaptın. Hangi kıza aşık oldun” ..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri 01:05

Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri

Fatma Sarıgül Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün eşidir.Acarkent'teki muhteşem evinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı...

  • ANKA tarafından
  • 3.927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması 03:21

Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması

Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın 15 Temmuz ile ilgili video çektiği ve anma etkinliklerine katıldığı için Ayçiçeği Festivali programından çıkarıldığı iddiasına ilişkin, ..

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Mayor Fragmanı 00:30

The Mayor Fragmanı

Bu düşüşün hatırlanması gereken tek bir isim var. Courtney Rose, ABC'de 3 Ekim'de başlayacak olan yeni bir komedi serisi Belediye Başkanı! Oyuncular: Lea Michele, Yvette Nicole Brown..

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu 00:50

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu

RİZE'nin İkizdere İlçesi'nde bir sokak köpeğiyle kedinin yakınlığı İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nun cep telefonu kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü 01:07

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü

Artvin'de “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı” etkinliği kapsamında açılacak serginin kurdelesini Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe minik öğrencilerle kesmek istedi. Bir öğrencinin makası alır almaz proto..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler 13:16

CHP'li Başkanın Taciz Ettiği Kadın Anlattı Bana Neler Dedi Neler

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından tacize uğradığını iddia eden Deniz Canpolat yaşadıklarını anlattı...

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı 00:44

Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı

Kahramanmaraş'ta Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, bir internet sitesine canlı yayında röportaj verirken deprem oldu..

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da 03:21

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın düzenlenecek Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Antalya’ya geldi...

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

Şehit Kızının Katilinin Öldürüldüğünü Duyan Annenin Sevinci 01:07

Şehit Kızının Katilinin Öldürüldüğünü Duyan Annenin Sevinci

Batman'ın Kozluk ilçesinde, belediye başkanı Veysi Işık'ın aracına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi, kızının katilinin öldürüldüğü haberini sevinçle karşıladı..

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan 01:03

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyenin en büyük yatırımları arasında yer alan Kent Park’ın tanıtımı sırasında fıskıyenin azizliliğine uğradı...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmirli Pazarcı Esnafının Belediyeye Tepkisi Sürüyor 01:35

İzmirli Pazarcı Esnafının Belediyeye Tepkisi Sürüyor

İzmir'de pazar yerlerinin kaldırılmasına tepki gösteren esnaf, kendilerine gösterilen alana karşı çıktığı gerekçesiyle Bayraklı Belediye Başkanı'nı protesto etti...

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor 02:10

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Görgü tanıklarının ifadelerine göre yıkım firmasından ya da başka kişiler tarafından giriş katta kolonlarda bulunan ..

Güney Koreli Başkan Ölü Bulundu 01:31

Güney Koreli Başkan Ölü Bulundu

Güney Kore'nin Başkenti Seul'un Belediye Başkanı Park Won-Soon ortadan kaybolunca geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı. Çok geçmeden Won-Soon'un cansız bedenine ulaşıldı...

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü 01:01

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü

Tuzla’da yolu kapatarak yaşlı bir çiftin kaşıya geçmesini sağlayan minibüs şoförünün bu hareketi takdir toplarken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından ..

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar 01:10

Toplantı Sırasında Depreme Yakalandılar

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, müteahhitlerle kentsel yenilenme toplantısı yaptı. Toplantı sırasında depreme yakalandı. O anlar ekrana yansıdı..

  • GÜL tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk ekmek keyfi yaptı 04:30

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk

Yurtdışından Türkiye’ye okumaya gelen Afrikalı öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri karın keyfini çıkardı. Karda eğlenen gençlere sucuk ekmek ve kestane kebap ikram eden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hiç ..

Karataş sahilleri bilinmeyen maddeyle kaplandı 01:00

Karataş sahilleri bilinmeyen maddeyle kaplandı

Adana’nın Karataş ilçesindeki Harbiş sahilleri ve Akyatan Lagünü bilinmeyen bir maddeyle kaplandı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, maddenin bir an önce tespit edilmesini istedi...

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..