#Büyükşehir belediye başkanı

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi... 02:12

Fatih'te 7 Bin Mülteci İlçeyi Terk Etti! Sebebi...

İstanbul'da en çok göçmenin bulunduğu ikinci ilçe olan Fatih'te göçmenlere ev kiralanması yasaklandı. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, bu karardan sonra 8 ayda 7 bin yerleşik göçmenin ilçeden ayrıldığını açıkladı...

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı 02:29

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı

OSMANİYE'DE ZABITA EKİPLERİ, SARIMSAK SATAN ALİ BUDAK'IN TERAZİSİNE EL KOYDU. O AN ÇEKİLEN FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKINCA BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ. YAŞLI ADAMDAN ÖZÜR DİLEYİP TARTISINI GERİ VERDİ...

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.496 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..