#Büyükşehir belediye başkanı

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı 00:45

İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı

İngiltere’de Yüksek Mahkeme ülkenin AB’den ayrılmasına (Brexit) yönelik müzakerelere parlamento onayı olmadan başlanamayacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme kasım ayında da bu yönde bir karar vermişti. Ancak, bakanların yet..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..