#Büyükşehir belediye başkanı

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı 04:17

Hareket Halindeki Otobüse Binmeye Çalışan Taraftar Düşerek Yaralandı

Beşiktaş taraftarı derbinin oynanacağı Türk Telekom Stadı'na hareket etti. Seyir halindeki otobüse binmeye çalışan bir taraftar ise yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam oy..

  • JET TV tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu ) 03:14

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu )

kayseri tanıtım videosu kayseri tanıtım ingilizce kayseri tanıtım broşürü kayseri tanıtım slayt kayseri tanıtımı kısaca kayseri tanıtımı almanca kayseri tanıtım slaytı kayseri tanıtım powerpoint sunusu kayseri tanıtım pp..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek 05:59

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek

Araç içi kameralar ve uydu tabanlı izleme sistemi GPS ile İstanbul'daki taksiler ve toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Yolu uzatan, yolcu almaya..

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu Hileli 05:54

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu

Trabzon'un Araklı ilçesinde köylüler, iptali için yargı sürecinin devam ettiği HES'in tünel inşaatını durdurarak iş makinalarını tünelden çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, yapılmak i..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' 01:34

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor''

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediyenin görevi halka hizmet vermektir, belediyeyi terör örgütünün şubesi haline getirmek değildir...

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar 01:32

Kayyuma Suikast Hazırlığındaydılar

Terör operasyonlarının son adresi Mardin'di. Polis başarılı bir operasyona imza attı. Şehirde 3 ilçeye kayyum olarak atanan belediye başkanlarına suikast girişimi hazırlığın da olan 7 PKK'lı terörist tutuklandı...

Önce toplar, sonra Dağıtırım 00:14

Önce toplar, sonra Dağıtırım

Belediye personelinin yaptıklarını seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Suyu Emen Asfalt 00:45

Suyu Emen Asfalt

teknolojinin bu kadar gelişmesi çok güzel,süpermiş..

Her Gün 200 Kediyi Doyuran Öğrenci 01:01

Her Gün 200 Kediyi Doyuran Öğrenci

Kütahya'da yaşayan üniversite öğrencisi Metehan Erdem, kışın yiyecek bulmakta güçlük çeken 200 sokak kedisini belediye balık pazarından temin ettiği balık atıkları ile besliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köyüne güneş getiren adam 01:06

Köyüne güneş getiren adam

İtalya'da bir vadide yer alan Viganella Köyü, çevresindeki dağlardan dolayı yılda üç ay güneş ışığı alamıyor. Köyün belediye başkan yardımcısı sonunda köye güneş ışığı getirmenin bir yolunu buldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Suratından Vurulduktan Sonra Hastanede Zombi Gibi Dolaşan Adam 01:40

Suratından Vurulduktan Sonra Hastanede Zombi Gibi Dolaşan Adam

Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde bulunan Miguel Couto Belediye Hastanesinde çekildiği söylenen bu görüntüde, çenesinden vurularak hastaneye getirilen adamın zombiye dönüşmesini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanın 40 Bin Yıl Önceki Varlığından İzler Bulundu 01:36

İnsanın 40 Bin Yıl Önceki Varlığından İzler Bulundu

Arkeologların Meksika’da bugüne kadarki en önemli keşiflerden biri olarak tanımladığı mamut fosiline ilişkin çalışmalar ilerliyor. Fosiller 40 bin yıl önce bölgede insanın var olduğunu destekleyen izler taşıyor. Belediye..

  • Umut Tv tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk 04:53

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk

Manisa’da halk otobüsü şoförlüğü yapan ve aynı zamanda belediye korosunda solist olan Emrullah Şahin, canlı müzik eşliğinde karşıladığı yolcularına Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce