#Büyükşehir belediye başkanı

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman 02:31

The Nut Job 2- Nutty by Nature Fragman

İlk filmin olaylarını takiben, Surly ve arkadaşları, Oakton Belediye Başkanının, işlevsiz bir eğlence parkının yolunu açmak için evlerini imha etmesini durdurmalıdır...

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle

Açıklama: Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir. Kişiler: Reha M..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 4 Nisan 1994 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı 01:00

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı

Hollandalı bir romantik, Romeo & Juliet olayını çok yanlış anlayarak kız arkadaşının balkonuna tırmanmak yerine bir vinç kiralayıp yatak odası hizasına gelmeye çalıştı. Yuva kurmanın ilk adımını başka bir yuvayı literal ..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı 00:17

Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı

Bursa'da hayvan kesim alanında sahiplerinin elinden kaçan dana ortalığı birbirine kattı. Her bayram olduğu gibi bilindik görüntülere sahne olan olayda hayvan sahipleri ellerine aldıkları bez ile İspanyol matadorları arat..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belediyeye Verilen FG Plakalı Otomobiller Kriz Yarattı 00:40

Belediyeye Verilen FG Plakalı Otomobiller Kriz Yarattı

Belediyede plaka krizi haberi izle..

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi 00:26

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi

Konya'da şehir merkezine inen bir yaban domuzu, özel bir hastanenin acil servis camını kırıp içeriye girdi. Kısa süre sonra açık kapıdan çıkan domuzu belediye ekipleri bir okulun bahçesinde yakaladı. Vatandaşların panik ..

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 00:28

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun'un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar'a ait evin balkonuna düştü. Bal..

Saldırdığı Otobüs Şoföründen Dayak Yiyince Rahatla 02:08

Saldırdığı Otobüs Şoföründen Dayak Yiyince Rahatla

Mahmutbey gişelerde belediye otobüsünü ile lüks bir araç sürücüsü arasında yaşanan yol verme kavgası, amatör bir kamera tarafından görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzon'da Otobüs Şoförüne Atılan Feci Dayak 00:59

Trabzon'da Otobüs Şoförüne Atılan Feci Dayak

Trabzon ya da İzmir'te geçtiği söylenen olayda arabasına çarpıp kaçan adamı bulmaya gelen iki kişi ,şüphelendiği belediye otobüs şoförünü dövüyolar.Adam ben değilim diyo hala vuruyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soygun Heist Film İzle 1:32:18

Soygun Heist Film İzle

FİLM ÖZETİ Soygun - Heist filminin konusu, Bir baba ve çok hasta olan kızı. Çaresiz baba kızını hayatta tutabilmek adına çok fazla olan hastane masrafları için arkadaşı Pope ile birlikte mafyanın kumarhanelerini soymaya ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta 04:18

Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta

Her nereye gidiyorsan şu ritmi duyup, akıcılığı görüp dinlememek elde değil. Bu sanatı hakkıyla sunan arkadaşı daha yakından takip etmek istiyorsanız; https://www.facebook.com/Gordo.Buckets Bu arada bizim taksimdeki yoll..

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürücüsüz Rus Minibüslerin Görücüye Çıkması 06:30

Sürücüsüz Rus Minibüslerin Görücüye Çıkması

Rusya, Matreshka adını verdiği ülkenin ilk sürücüsüz minibüsü test sürüşüne başladı. Tamamen otomatik ulaştırma aracı olan Matreshka, yolcu ve yük taşıyabiliyor, ayrıca belediye hizmetlerinde kullanılması bekleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarlıkta Çiftetelli Oynayan Kadınlar 00:11

Mezarlıkta Çiftetelli Oynayan Kadınlar

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 'Toplum Yararına Çalışma Programı' (TYÇP) kapsamında belediye mezarlıklar müdürlüğünde görevlendirilen 2 kadın, mezarlıkta çiftetelli oynarken çekilen videonun sosyal medyada yayılması ard..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsının heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan: Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok ü..

Pariste Belediyecilik Bitmiş 00:26

Pariste Belediyecilik Bitmiş

Türk her yerde Türk :) Belediyeler naparlarsa yapsınlar Türkler beğenmez...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesine Kızdı Diye Otobüs Şoförünü Kanlar İçinde Bıraktı! 00:31

Annesine Kızdı Diye Otobüs Şoförünü Kanlar İçinde Bıraktı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir şahıs, annesine kızan belediye otobüsü şoförüne saldırdı...

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular 00:26

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular

Şişli'de kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çifte seyir halinde olan belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan ve otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulan çif..

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da Bir Reform Gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam Edilecekler 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz, çalıştıkları yerlerdeki, belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler. dedi...

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce