#Büyükşehir belediye başkanı

Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor 03:42

Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anlaştı 02:46

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anl

Siemens ve Alstom, Salı günü, Çin'in devlet destekli operatörü CRRC ile rekabet edebilmek için Avrupa şampiyonu olacak bir anlaşmada demiryolları operasyonlarını birleştirmeyi kabul ettiler. Siemens'in başkanı ve CEO'su ..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnşallah Her İki Seçimden De Yüzümüzün Akıyla Çıkacağız 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnşallah Her İki Seçimden De Yüzümüzün Akıyla Ç

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkezi Bölgelerde Eski Statları Millet Bahçelerine Dönüştürüyoruz 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkezi Bölgelerde Eski Statları Millet Bahçeler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Emeklilik Ek Göstergelerini 3600’e Çıkaracağız'' 01:16

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Em

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü Etkinliğinde Kur'an Dinledi 01:11

Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü Etkinliğinde Kur'an Dinledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğine iştirak etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet Etti 00:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program için geldiği Balıkesir Havalimanında kendisini karşılayan vatandaşları iftara davet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin İstanbul aday tanıtım programına katıldı...

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler 01:34

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında rehin tutulan dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ı kurtarmak isteyen polislerin karargaha girmeye çalıştıkları sırada darbecilerin yaylım ateşine tutuldukları an..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı 03:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingi için şehre gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Erdoğan'ın geçiş güzergahında kilometrelerce kuyruk oluşturdu..

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti 04:33

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti

Karayoluyla Sivas'a giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konvoyunda, partinin seçim müziği olan 'Cumhur ittifakı millet aklı' şarkısı dikkat çekti...

Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye Çok Sert 'Apolet' Göndermesi 00:51

Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye Çok Sert 'Apolet' Göndermesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin 'o generalin apoletini sökeceğim' demesinin ardından İnce'ye, Komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. diyerek sert bir gönderme yaptı..

Kılıçdaroğlu İnce’nin Hayalini Gerçeklerle Yıktı 00:59

Kılıçdaroğlu İnce’nin Hayalini Gerçeklerle Yıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aynı oy oranlarına sahip olduğunu savunan Muharrem İnce'nin hayalini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu anketlerle yıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet Kıraathaneleri Kuracağız 02:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet Kıraathaneleri Kuracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde Hataylılara hitap etti...

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Meral Akşener'den HDP İtirafı 00:59

Meral Akşener'den HDP İtirafı

Millet İttifakı çatısı altında toplanan CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin, dışarıdan bir el tarafından bir araya getirildiği ve HDP'nin de ittifakın içerisinde olduğu ve akıl hocası tarafından dışarıda bırakıldığı İP ..