#Büyükşehir belediye başkanı

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj 01:12

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da gerçekleşecek olan 2018 Dünya Kupası için yayınladığı videoda ülkeye gelenlere, “Size kalplerimizi açtık” dedi...

Kılıçdaroğlu: 450 Kilometre Adalet İçin Yürüyen Adama Güveneceksiniz 01:13

Kılıçdaroğlu: 450 Kilometre Adalet İçin Yürüyen Adama Güveneceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet istiyorsanız önce 450 kilometre adalet için yürüyen adama güveneceksiniz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tuneli'ni Kendi Kullandığı Araçla Geçti 01:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tuneli'ni Kendi Kullandığı Araçla Geçti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracını kendisi kullanarak tüneli geçti...

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız 02:34

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız

24 Haziran seçimleri için nasıl oy kullanacağını biliyor musunuz? Bilirkişi'nin bu haftaki konuğu seçim kurulu başkanı Nevzat, nasıl oy kullanmanız gerektiğini anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi 01:01

Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, Yavuz'un Minibüsü adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başlayan Ünlü oyuncu ve komedyen Yavuz Seçkin'in ABD başkanı Donald Trump tiplemesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı 01:29

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı

AB başta olmak üzere tüm dünyanın endişeyle izlediği Katalonya krizinin baş aktörlerinden Katalonya Başkanı Carles Puigdemont merakla beklenen konuşmasını sonunda yaptı. Fakat bağımsızlık ilanında bulunması beklenen Puig..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu 00:59

Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde kürsüye çıktığı sırada Türkçe ve Kürtçe seslendirilen Vakit Türkiye Vakti şarkısına tempo tutarak eşlik etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu İndirmekten Çekinmedi 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı...

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama 06:56

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli 'Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tesis edilmesi için çalışacağız' dedi...

CHP Genel Merkezi'nde Protesto 01:34

CHP Genel Merkezi'nde Protesto

CHP Genel Merkezi önünde toplanan ve sonuçları parti genel merkezinde takip eden ve aralarında CHP eski Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya'nın da bulunduğu bir grup partili, yönetim..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Çok Sert Mesaj 01:21

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Çok Sert Mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran seçimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu Chp'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye bu şekilde üstü kapalı mesajlar gönderdi...

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..