#Büyükşehir belediye başkanı

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Tüylü Arkadaşlar - Türkçe Dublajlı Fragman 01:26

Tüylü Arkadaşlar - Türkçe Dublajlı Fragman

Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, gençlik hayatlarının en iyi haberlerini yeni alırlar ve her kuşun hayalinin gerçekleşmesinden daha az bir şey değildir bu: Bir gün kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edilirler! Sevgili T..

  • ÇocukTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Katiyen Ebediyen Alkolün Zararına İnanmayan Dayı ( Sarı Mikrofon ) 01:16

Katiyen Ebediyen Alkolün Zararına İnanmayan Dayı ( Sarı Mikrofon )

Alkol zararlıdır diyenlere meydan okuyan, aksini delilleriyle ispatlayan gönüllerin Diyanet İşleri Başkanı dayımızı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRKİYE'DE MÜTHİŞ BULUŞ! DÜNYA PEŞİNE DÜŞTÜ! SON DAKİKA HABERLERİ 03:43

TÜRKİYE'DE MÜTHİŞ BULUŞ! DÜNYA PEŞİNE DÜŞTÜ! SON DAKİKA HABERLERİ

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, koronavirüse karşı Türk laboratuvarlarında geliştirilen ve şu ana kadar yapılan denemelerde diğer virüs ve bakterilere karşı olumlu sonuçları elde edilen “Türk Işın Tedavisini..

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler 01:38

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler

Koronavirüsü salgınının yeni merkez üssü Brezilya şoke eden bir iddia ile çalkalanıyor. İddiaya göre salgında gerçek ölü sayıları gizleniyor. Rakamlar devlet başkanı Bolsonaro’nun emriyle değiştiriliyor...

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı 02:10

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı

Üniversiteli olma hayali kuran yaklaşık 2,5 milyon aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi‘nde ter döktü. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını beli..

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi 01:37

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin hayatını kaybettiği Sakarya’daki havai fişek faciasına sert tepki gösterdi. “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyen Kılıçdaroğlu ihmali olanlardan hesap sorulmasını istedi...

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu- 01:56

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu-

Okyanus ötesinde New York Valisi, Trump'ı adeta topa tuttu. Andrew Cuomo, Salgının yayılmasından Trump sorumlu dedi. Amerikan Başkanı'nı maske takmayı siyasete alet ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Ancak Trump, önlemleri..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz 08:35

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınama

TBMM'den Azerbaycan'a Destek: Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz. TBMM Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılar..

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek 01:08

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek

İstanbul bölge adliye mahkemesinin usulden bozması üzerine yeniden görülen Man Adası davasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi...

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu 16:33

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu

Bazı art niyetli galericiler ve araç sahipleri ‘opsiyon’ oyunuyla ikinci el otomobilde fiyatları suni olarak yükseltiyor. ‘Serdar Bey’e opsiyonlanmıştır’ yani kaporası alınmış ve satış işlemleri sürüyormuş gibi gösterile..

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki 01:46

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki

Rusya Devlet Başkanı Putin’in “Koronavirüs Aşısını Bulduk” açıklamasına ABD Sağlık Bakanı Alex Azar’dan tepki geldi...