#Büyükşehir belediyesine

Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleştirdi 08:44

Şahan Gökbakar, Faytonların Kaldırıldığını Duyuran Tunç Soyer'i Eleşti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından faytonların kaldırılmasıyla ilgili yasal sürecin tamamlandığını duyurdu. Şahan Gökbakar ise Faytonları kaldıracağınıza diğer dünya şehirleri gibi bak..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğba Ekinci Murat Boz'a Ekrem İmamoğlu İçin Tepki Gösterdi 01:00

Tuğba Ekinci Murat Boz'a Ekrem İmamoğlu İçin Tepki Gösterdi

Murat Boz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi fakat ona tepki gösteren birisi vardı...

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti 02:07

Ekrem İmamoğlu Billboardlardan Teşekkür Edip Tatile Gitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, billboardlardan İstanbullulara teşekkür ederek 8 günlük tatile çıktı...

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser 06:37

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı bir grup zabıta ekibi, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kenan Evren, Toros ve Yurt mahallerinde evinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokakta şar..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mardin’de Coronaya Karşı farkındalık düzenlendi 00:24

Mardin’de Coronaya Karşı farkındalık düzenlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 corona virüse karşı farkındalık yaratmak ve moral amacıyla etkinlik düzenlendi. Yurdumuzun güzel insanları iyiki varsınız...

  • PengoTV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mor hasat başladı 00:54

Mor hasat başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Koku Vadisi projesi kapsamında Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen, güzelliğiyle göz kamaştırarak hem turistlerin hem de yerli halkın ilgi..

Otobüs şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi 02:44

Otobüs şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü, seyir esnasında otobüste fenalaşan kadın yolcuyu hastaneye yetiştirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği' 04:39

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Temassız Oyun Şenliği’, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un telekonferans ile katılımıyla gerçekleştirildi...

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı 03:29

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırd

Pendik’te vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet, İBB yetkilileri tarafından ansızın kaldırıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Pendik Belediyesi kuruyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaş hizmet alma..

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadir Topbaş'ın Cenazesine Katıldı 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadir Topbaş'ın Cenazesine Katıldı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katıldı...

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Atları kesip restoranlara sattılar 02:52

Atları kesip restoranlara sattılar

TÜRKİYE GÜNLERDİR KAYIP 100 ATI KONUŞUYOR... İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SATIN ALIP SAHİPLENDİRDİĞİ FAYTON ATLARININ 100'Ü HATAY DÖRTYOL'DA KAYBOLMUŞTU... HABERTÜRK YAZARI ESRA BOĞAZLIYAN O ATLARIN İZİNİ SÜRDÜ... ..

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi 00:36

Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şoförü, YKS’nin TYT oturumuna geç kalan 3 öğrenciyi otobüsün yönünü çevirerek okula yetiştirdi. Belediye, otobüsün güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medyada paylaştı...