#Büyülenmiş prenses

Baba Olmak Ne Demektir 06:45

Baba Olmak Ne Demektir

Nasıl mükemmel bir baba olunur. Ebeveyn olmak büyük bir sorumluluktur ve hepimiz çocuklarımıza en iyisini vermek, koruyup kollamak ve onların hep sağlıklı ve mutlu olmasını isteriz. Baba olmak hayatınızı sonsuza dek deği..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor 28:00

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor

30 Ağustos'ta vizyona girecek olan Masal Şatosu “ Si̇hi̇rli̇ Davet “i konu alındı. Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Fantastik Çocuk Filmi türündeki filmin başrolünde O Ses Türkiye Çocuklar yarımacı Ecrin Su Çoban ve or..

  • BETA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz 02:57

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..