#Bırakıp

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tam Her Şey Yolunda Giderken 00:12

Tam Her Şey Yolunda Giderken

Bisikletli çocuk yokuş aşağıya inerken direksiyonda ellerini bırakıp üstünü değiştirmeye başlamış. Tam bu şovunu gerçekleştirirken son anda düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu 00:38

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu

Kargo teslimatı için aracından inen kargocu üzerine gelen sinirli hindileri görünce elindeki kutuları bırakıp aracına geri binmiş. Teslimat bugünlük iptal olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye gömdüler 04:51

Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye

İstanbul Pendik'te Pakistan uyruklu 4 kişi, Afgan uyruklu 4 şahsı fidye için kaçırıp kirada kaldıkları gecekonduda rehin aldı. Şüpheli şahıslar kaçırdıkları kişilere işkence edip para istedi. Şüpheli şahıslar daha sonra ..

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü 07:12

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü

Muğla’da 29 Temmuz günü başlayıp Ağustos ayının 2. haftasına kadar devam eden orman yangınları sadece insanların değil, hayvanların da psikolojisini bozdu. Milas ilçesinde yangının en şiddetli yaşandığı bölgelerden olan ..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende 04:10

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende

Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben ..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli 03:03

İstiridye Mantar Sote Tarifi Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli

MALZEMELER Yarim kilo istiridye mantar 3 adet kırmızı biber 2 adet kuru soğan 4 .5 yemek kaşığı sıvı yağı 1 yemek kasigi tere yağı Tuz.karabiber.pulbiber YAPILIŞI :Mantarları elinize didikleyerek açıyoruz ve yıkayı..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca Küresel Isınma 12:47

Nasreddin Hoca Küresel Isınma

Bir ısınıp bir soğuyan hava yüzünden bahçedeki ağaçların meyvelerini kaybettiğini fark eden Nasreddin Hoca’nın ‘küresel ısınma’ probleminden haberi olur. Çocuklardan aldığı bilgiler doğrultusunda problemin en önemli ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..