#Bıçakla

Hipnotize Edici Et Kesimi 01:27

Hipnotize Edici Et Kesimi

İzlerken baka kalma etkisi yapan hipnotize videolarından biri daha sizlerle. Abimiz seriye bağlamış et doğruyor... Aynı marifeti bıçakla da gösterebiliyor mudur acaba diye de sormak lazım...

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün) 02:26

Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün)

Özel bir şirkette 12 yıldır kepçe operatörü olarak görev yapan İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Dağdelen, arkadaşı inşaat ustası Atilla Cebe'yi önce iş makinesinin kepçesine bağ..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Öldürüp İntihar Etti 00:48

Eşini Öldürüp İntihar Etti

BURSA'da 49 yaşındaki İbrahim Salih Şahlan, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi 46 yaşındaki Güner Şahlan'ı bağevinde bıçakla öldürdükten sonra, gittiği şehirdeki evinde tabanca ile kalbine bir el ateş ederek ..

Tavuk Ayıklama Yöntemi 02:22

Tavuk Ayıklama Yöntemi

Bütün kümes hayvanlarının seçimi ve temizlenmesi birbirine benzer olduğu için, burada yalnızca tavuk seçimi yapılmış. Tavuğun bütünlüğünü bozmadan bıçakla kemiklerinden ayıran kasap sosyal medyada ilgi odağı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular! 01:05

Oyuncak Tabancalı Üniversite Öğrencisini Böyle Vurdular!

ABD polisi New York kentinde evinde elinde silah ve bıçakla dakikalarca polise direnen 31 yaşındaki üniversite öğrencisi Miguel Richards'ı öldürdü. Gencin neden oyuncak silahla direndiği ise bilinmiyor...

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuncel Kurtiz   Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini 01:59

Tuncel Kurtiz Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini

Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışı ile yapar bunu, Kimi dalkavukça sözler ile… Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür... Yürekliler k..

  • Candy tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında 00:56

Denizli'de Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İran uyruklu şüphelinin market sahibini bıçakla yaralayarak parasını gasp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı! 01:05

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı!

Denizde yüzdüğü sırada hemşire köpek balığının ısırdığı adamı görenler şoke oldu. ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda denizde yüzdüğü sırada karnından ısırılan adam arkadaşlarının bıçakla köpek balığını kesmesiyle ..

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği 04:42

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği

Zeytinburnu'nda akli dengesi yerinde olmayan şahıs önce vatandaşlara daha sonra polis ekibine bıçakla saldırarak bir eve saklandı. Polis şahsı binada kıstırırken, yapılan çalışma sonrası bıçaklı saldırgan yakalandı...

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu 00:34

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu

Mersin'de lise arkadaşının kuyumcu dükkanını çuvalla soymaya yeltenen maskeli hırsız, iş yeri sahibinin direnmesiyle böyle çuvalladı. Kaçarken bir kişiyi de bıçakla yaralayan hırsız polis ekiplerince yakalandı. Görüntüle..

Eşini Bıçaklayan Adama 13 Yıl Hapis 00:10

Eşini Bıçaklayan Adama 13 Yıl Hapis

Muğla Bodrum'da sokak ortasında dini nikahlı eşini bıçakla yaralayan koca, yakalandı. Bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen zanlıya 13 yıl hapis cezası verildi....

Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti 03:09

Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti

Antalya'da internetten satın aldığı cep telefonu yerine kendisine kargoyla ’şişme kadın’ gönderilen Koray Ş. , bıçakla tehdit ettiği kargo çalışanının cep telefonunu gasp ederek kaçtı...

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı 03:05

Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı

bir kadın harçlıklarından biriktirdiği paralarla aldığı malzemelerle anti-tecavüz iç çamaşırı üretti. Kurşun geçirmez ve bıçakla kesilemez kumaştan üretilen anti-tecavüz iç çamaşırı özel bir şifre ile kilitleniyor. Ayrı..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor 00:49

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Danimarka'da görülen Peter Madsen davasında savcılar gazeteci Kim Wall'ü öldürmek suçundan mucide ömür boyu hapis cezası isteyeceklerini açıkladı. Madsen'ın 30 yaşındaki gazeteciyi boğazını bıçakla keserek ya da boğarak ..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi 01:59

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi

Narın üst kısmından yaklaşık 5’er cm’lik kenarları olan bir kare şeklinde kesikler atın narları hissedecek derinliğe kadar.Kesiklerin bir kenarından diklemesine soktuğunuz bıçakla şapka gibi kestiğiniz bu kısmı kaldırın..

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi 11:28

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi

İstanbul Esenyurt'ta Suriyeliler tarafından 4 Türk Vatandaşımızın bıçakla yaralanması sonucunda ortalık savaş alanına dönmüş. İddiaya göre, çıkan kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bild..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada 00:20

Çocuk Parkında Eski Eşe Bıçaklı Saldırı Kamerada

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çocuklarını görmek için gittiği parkta boşandığı eşi Yasemin Gencer'i bıçakla yaralayan Özgür D. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olay anının bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafında..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..