#Cadde boyu yüzen Ördek

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Muhteşem Bir Düğün Hikayesi - Ayşenur & Emre 03:26

Muhteşem Bir Düğün Hikayesi - Ayşenur & Emre

Rüya tadında bir aşk masalı.. Sevgili Ayşenur & Emre'ye bir ömür boyu aşk ve huzur diliyoruz...

Ata Binmeye Çalışan Kız 01:54

Ata Binmeye Çalışan Kız

Boyu kadar olan ata kız ne yaparsa bir türlü ata binemeyen kız ...

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

Bensu Soral Kimdir? 02:14

Bensu Soral Kimdir?

Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu ola..

Damla Colbay Kimdir? 02:12

Damla Colbay Kimdir?

Damla Colbay Doğum 1993 İzmir Meslek Aktris Etkin yıllar 2014 - günümüz..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Erkan Petekkaya Kimdir? 04:39

Erkan Petekkaya Kimdir?

Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur...

Gözde Kansu Kimdir? 02:41

Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu Doğum:23 Ağustos 1980 (36 yaşında) İzmir, Türkiye Milliyet:Türkiye Meslek:Aktris..

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Yaz Alışverişi (2017) 07:59

Yaz Alışverişi (2017)

Şortlar Özellikle Yaz Aylarında Mucizevi Bir Rahatlık Sunuyor. Şimdiden Söyleyelim; Kısa Şortlarınızı Kışın da Opak Çoraplarla Giyerek Değerlendirebilirsiniz.Gün Boyu Ayakkabıların İçinde Kalan Ayaklarımızın da En Az bi..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emina Sandal Kimdir? 01:52

Emina Sandal Kimdir?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ü..

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca 04:35

Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca

Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dam boyunca Boyu uzun beli ince Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ninne Ninne ninne Evlerinin önü lale Saki doldur ver piyale Sarhoş olağ düşeğ yola Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ..

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir? 05:02

Mehmet Nabi İnciler -İnci Baba- Kimdir?

Türkiye’de yaşamış en büyük mafya babalarından Mehmet Nabi İnciler, Urfa doğumludur. İnciler’in asıl mesleği müteahhitliktir. Yeraltı dünyasında ”İnci Baba” olarak tanınır. Bulunduğu bölgede döneminin en büyük mafya baba..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..