#Cadde boyu yüzen Ördek

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pazara Gidelim Bir Tavuk Alalım Çocuk Şarkısı 01:35

Pazara Gidelim Bir Tavuk Alalım Çocuk Şarkısı

Pazara gidelim, bir tavuk alalım Pazara gidip bir tavuk alıp napalım? Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim Pazara gidelim, bir kedi alalım Pazara gidip bir kedi alıp napalım? Miyav miyav m..

Kuzucuk 5.Bölüm 03:53

Kuzucuk 5.Bölüm

Zamanının çoğunu arkadaşları Horoz, Leylek, Köstebek ve Ördek ile oyunlar oynayarak geçiriyor...

Lemur Çetesinin Ördeğe Saldırması 00:52

Lemur Çetesinin Ördeğe Saldırması

Bir hayvanat bahçesinde Madagaskar maymunu olarak da bilinen bir grup Lemur, ördek ve yavrusuna böyle saldırmış...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncak Ördekleri Bağırtan Adam 00:09

Oyuncak Ördekleri Bağırtan Adam

Oyuncak ördek satılan yerde oyuncakları bağırtan adam komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ördeğe Gel Gel Diyen Bebek 00:11

Ördeğe Gel Gel Diyen Bebek

Ördek ve Çocuk buluşmasında eğlenceli görüntüler...

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merhamet her canlının en güzel süsüdür..... 00:31

Merhamet her canlının en güzel süsüdür.....

Ben bu videoya bir benzetme yapmak istiyorum.Ördek işveren balıklar çalışanlar olsun.Arkadaki kumru da danışmanlar sanırım:).Ayy kiyamam..

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında 00:23

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında El yapımı patlayıcıyla saldırı güvenlik kamerasında Sancaktepe'te dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırgan, vatandaşların en yoğun olduğu saatte el yapımı ..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Engin Akyürek Kimdir? 01:35

Engin Akyürek Kimdir?

Adı-soyadı: Engin Akyürek Doğum tarihi: 12 Ekim 1981 Doğum yeri: Ankara Kilosu: 82 kg Boyu: 187 cm Göz rengi: Kahverengi Saç rengi: Siyah Burcu: Terazi İlişki durumu: Bekar..

Ayça Erturan Kimdir? 00:52

Ayça Erturan Kimdir?

Adı Soyadı: Ayça Erturan Doğum Tarihi: 1 Ağustos1983 Nereli: İstanbul Burcu: Başak Kilosu: 60 Boyu: 1.70 Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi Radyo Ve Televizyon Bölümü Mezunu S..

Burcu Esmersoy Kimdir? 02:00

Burcu Esmersoy Kimdir?

Adı Soyadı: Burcu Esmersoy Doğum Tarihi: 2 Ekim 1976 Nereli: İstanbul Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.70 Cm Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Açık Sarı Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Sevgilisi: Tuna ..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

Oğuzhan Koç Kimdir? 02:44

Oğuzhan Koç Kimdir?

Adı Soyadı: Oğuzhan Koç Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1985 Nereli: Erzincan - Refahiye Burcu: Boğa Kilosu: 62 Boyu: 1.70 m Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Siyah Eğitim Durumu: Sevgilisi: Yağmur Tanrısevsin Evli mi: Hayır Eşi..

Ebru Öztürk Kimdir? 00:57

Ebru Öztürk Kimdir?

Adı Soyadı: Ebru Öztürk Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1986 Nereli: Konya Burcu: Boğa Kilosu: 54 Boyu: 1.69 Göz Rengi: Siyah Saç Rengi: Sarı Eğitim Durumu:Konya Selçuk Üniversitesi Mezunudur Sevgilisi: Bilinmiyor Evli ..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Hashimoto Hangi Problemlere Yol Açabilir 01:14

Hashimoto Hangi Problemlere Yol Açabilir

Hashimoto hastalığı, genellikle ömür boyu sürer. Dolayısıyla ömür boyu takip edilmesi gerekir. Nodül oluşumuna ve hipotiroidiye yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce