#Cam küp

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Sinan Akçıl & Mustafa Ceceli & Merve Özbey - Durum Çok Acil 00:39

nil karaibrahimgil kek by Furkan Önder

küp şeker..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi 03:34

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi

Malzemeler Yarim kilo kadar dogranmis taze fasulye Yemeklik dogradigimiz 1 büyük kuru sogan 4 5 tane domatesimizide soyup dograyin 2 küp seker 1 cay bardagi zeytinyagi 1 cay bardagi su(yetmezse daha eklersiniz) Tuz Ayri..

Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Selanik Gevreği (Biscotti) Kurabiye Tarifi 06:08

Selanik Gevreği (Biscotti) Kurabiye Tarifi

Selanik Gevreği (Biscotti) İçin Malzemeler: 3 yumurta 3/4 su bardağı (200ml) tozşeker (bardak ölçüm 250ml) 4 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağı sıvıyağ (zeytinyağı kullandım) 3 buçuk 4 su bardağı un 1 paket vanilya yar..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Makarna Salatası Tarifi  Ton Balıklı Makarna 01:44

Makarna Salatası Tarifi Ton Balıklı Makarna

Makarna Salatası Malzemeleri 350gr makarna 220gr konserve mısır 1 adet piyaz doğranmış orta boy soğan 160gr ton balığı 5-6 sap ince kıyılmış maydanoz 5-6 adet küp doğranmış kornişon turşu Yarım limonun suyu 3-4 adet çeri..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Çöp Şiş Tarifi  Leziz Tavuk Şiş Tarifi  Tavuk Şiş 03:33

Tavuk Çöp Şiş Tarifi Leziz Tavuk Şiş Tarifi Tavuk Şiş

MALZEMELER 1,5 Tavuk göğsü 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1çay kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı kekik 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet domates 3 adet çarliston biber ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2 08:51

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2

Piyale Çorba Wipp Express Ona Açık Sıvı Güneş Elidor (Yılmaz Yıldız) Anadolu Sigorta Lee Cooper İmar Bankası Patbom Milliyet Karayolları Atlası Emsan İpana Omo Matik Güneş Demirdöküm Termosifon Pinky Türkiye Cam Şişe Fab..

Renkli Alev Tornadosu Nasıl Yapılır? 04:26

Renkli Alev Tornadosu Nasıl Yapılır?

Görüntüsü muhteşem olarak karşımıza çıkan alev tornadosu nasıl yapılır? İki yarım silindir cam kullanılarak yapılan alev tornadosunu Youtube'un TheBackyardScientist kanalı anlatıyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep Telefonu İçin Ekran Koruma Jelatinleri Nasıl Üretiliyor? 02:36

Cep Telefonu İçin Ekran Koruma Jelatinleri Nasıl Üretiliyor?

Hemen hemen her cep telefonunun ekranını koruyan jelatinler nasıl üretiliyor?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Hanımlarına Müjde! Artık Camın İki Tarafını Birden Aynı Anda Silebileceksiniz! 01:43

Ev Hanımlarına Müjde! Artık Camın İki Tarafını Birden Aynı Anda Silebi

Mıknatıs sayesinde camın iki tarafını birden aynı anda silebilmenize yardımcı olan muhteşem bir alet! Tyroler dan Bright Tools..

  • Cowboy tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Kurşun 03:28

Sıla - Kurşun

Sıla - Kurşun Şarkı Sözleri Haber sal gelsin Eski sevgililer, eski dostlar Bu batık gemide İnatçı küslük nereye kadar Nereye kadar Dönelim pervasız yollara Kesince şiir akan yıllara Cam göbeğiydi deniz Kurşun da kalbim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce