#Cami saldırısı

Tofaş'a Ön Camdan Binmek 00:07

Tofaş'a Ön Camdan Binmek

Yurdum insanının vazgeçilmez arabası Tofaş her devrin seveni olan araç olmuştur. Ön camı olmayan Tofaş'a ilginç bir şekilde binen genci izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taksi durağına kılıçla saldırdı 01:48

Taksi durağına kılıçla saldırdı

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE DÜN GECE İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜ BİR KİŞİ TAKSİ DURAĞINI BASTI. ELİNDEKİ KILIÇLA CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİ. SONRASINDA ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI. DURAKTAKİ SALDIRI HASTANEDE SONLANDI...

Market Arabası ile Kaza Yapmak 00:08

Market Arabası ile Kaza Yapmak

Alışveriş için süper markete giren eleman aldığı market arabası ile dondurulmuş ürünlerin olduğu dolaba çarpmış. Çarpmanın etkisi ile dolabın camı kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk 00:17

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk

İnternet kafede oyun oynadıktan sonra çıkmak isteyen çocuk camı açık olan kapı sanınca bu anlar yaşanmış. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

İstanbul’da ilginç olay! 01:42

İstanbul’da ilginç olay!

Kağıthane’de bir sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada yaşlı bir adama çarparak yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası sürücü, ambulansı beklemeden olay yerini bozarak yaralı adamı ön camı kırılan araçla hastaneye götü..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Avukat Dilara Yıldız'a veda... 03:15

Avukat Dilara Yıldız'a veda...

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından vahşice katledilen Avukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlanıyor... Tuzla Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir restoranda 10 Ocak'ta akşam saatlerinde meyd..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti 00:15

Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti

Kız kardeşiyle iddiaya girip otel koridorunda koşmaya başlayan eleman bitişteki camı fark etmemiş ve bodoslama cama girmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi 00:38

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde, Emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen ve 2'si Polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı araçlı saldırısı sırasında bomba yüklü minibüsün önünü keserek gidip içindeki ..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavşanlar Firarda :-D Çok tatlılar 00:36

Tavşanlar Firarda :-D Çok tatlılar

Tavşan Sürüsü Acıkmış. Tavşan sürüsünü kızın elindekiyeme giderken görüntüledik. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı 00:51

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı

Fransa polisi geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan Nice Saldırısı ile ilgili pazartesi günü 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Savcılık kaynaklarından alınan bilgilere göre gözaltına alınanların saldırıyı gerçekleştiren kişiye do..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Cesur Kahraman Ejderha Büyüsü The Dragon Spell Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:46

Cesur Kahraman Ejderha Büyüsü The Dragon Spell Türkçe Dublajlı Fragman

Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü (The Dragon Spell) filminin Türkçe dublajlı fragmanı yayında! Maceraperest ve gözü pek Nicky, bir zamanlar krallıklarına musallat olan ve babasına hem şöhret kazandıran hem de kahramanlık p..

  • PengoTV tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce