#Camı kırmak İsterken arkadaşının kafasını kıran hırsız

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Takla Atarken Gaz Kaçıran Kız 00:19

Takla Atarken Gaz Kaçıran Kız

Spor salonunda takla atmak çalışmalarına devam eden kız.Takla konusunda kendi rekorunu kırmak isterken biraz zorlanmış ve gaz kaçırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan'ın Talihsiz Anları! 02:43

Ajda Pekkan'ın Talihsiz Anları!

Arkadaşlarıyla yemek çıkışı otomomobiline doğru giden Ajda Pekkan, kafasını arabaya fena çarptı. Ajda Pekkan'ın talihsiz anları bakın kameralara nasıl yansımış...

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü 05:39

Ezana Dakikalar Kala Minareye Yıldırım Düştü

Aksaray’da akşam ezanına dakikalar kala üzerine yıldırım düşen bir caminin minaresi kısmen yıkıldı. Yıldırımın düştüğü sırada cami bahçesinde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi...

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

Bitcoin Ticareti İddiasıyla Görevden Alınan İmamlar Konuştu 03:03

Bitcoin Ticareti İddiasıyla Görevden Alınan İmamlar Konuştu

Zonguldak'ta sanal para birimi 'bitcoin' ticareti yaptıkları iddiasıyla görevden alınan imamlar kendilerini böyle savundu. Açıklamada bulunan Kozlu merkez Aziziye Cami imam hatibi Mecit Kırımlı ile Dereköy Cami imam hati..

Kıbrıs’ın En Büyük Camisinin Ana Kubbesi Tamamlandı 00:48

Kıbrıs’ın En Büyük Camisinin Ana Kubbesi Tamamlandı

Kıbrıs’ın en yüksek kapasiteli cami ünvanına sahip olan ve toplamda 10,000 kişinin aynı anda ibadet edebileceği Dr. Suat Günsel Cami’nin ana kubbesi tamamlandı...

Sahibinin Gözyaşlarına Dayanamayan Köpek 00:48

Sahibinin Gözyaşlarına Dayanamayan Köpek

Genç kızın sahiplendiği köpek, yaptığı yardımsever hareketlerle sosyal medyada çok izleniyor. Köpek, kız ağladığı zaman mendil getiriyor, kafasını vurmaması için yere uzanıyor. İşte genç kızın en iyi dostunun izlenme rek..

Baltalı Arkadaşına Çok Güvenen Adam 00:08

Baltalı Arkadaşına Çok Güvenen Adam

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan ormanlık bir bölgede kafasını büyük bir kütüğe yaslayarak arkadaşının balta atışını izleyen cesur adamın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Kadın Kavgası 00:44

Yok Böyle Kadın Kavgası

Resmen kafasını ön kısmı içine çöktü,görüntüde arkadaşının yamuğunu affetmeyen kadın adete arkadaşını boks torbası gibi çalışıyor..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu 06:18

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu

Trabzon’un Yomra ilçesindeki öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sele neden oldu. İlçedeki yol yapım şantiyesinde çalışan 15 işçi selden kıl payı kurtuldu. Selin geldiği esnada uyuyan bir işçi ise ..

Hırsızlık Yapsada Namazını Aksatmayan Adam 00:28

Hırsızlık Yapsada Namazını Aksatmayan Adam

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Sırakapılar mahallesinde bulunan Kurşunlu Camide bugün Cuma namazına giden bir şahıs, Cuma namazını kıldıktan sonra ayakkabı bölümüne gitti. Kendi ayağına uygun ve yeni ayakkabı seçen şahı..

Namazın Sünnetini Kılıp Telefon ve Cüzdan Çaldı! 01:43

Namazın Sünnetini Kılıp Telefon ve Cüzdan Çaldı!

Başkentte hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazının 4 rekat sünnetini kıldıktan sonra cemaat imamla namaza durunca bir vatandaşın cep telefonu ile cüzdanını çalıp kayıplara karışan hırsız, güvenlik kameralarına..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti! 02:39

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir kargo şubesine hırsızlık için giren şahıs suçüstü yakalandı. Şahsın yaklaşık 30 santim genişlikteki camı kırıp içeri girmesi ise görenlere pes dedirtti...

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kudüs'de Ezan Susmaz. 02:19

Kudüs'de Ezan Susmaz.

Kudüs'de Ezan Susmaz. Tıklanma rekorları kıran Recep Tayyip Erdoğan klibi!!!..

  • Dini Mubin tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce