#Can bonomo beni affet müzik dinle

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ariana Grande, Social House - Boyfriend 03:41

Ariana Grande, Social House - Boyfriend

Ariana Grande, Social House - Boyfriend Müzik Dinle I’m a mother fuckin train wreck I don’t wanna be too much but I don’t wanna miss your touch and you don’t seem to give a fuck I don’t wanna keep you waiting but ..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Dj Ramazan Korkmaz - Nasty! ( Orginal Mix ) 06:59

Dj Ramazan Korkmaz - Nasty! ( Orginal Mix )

[Intro] Wait 3, aye [Hook] I got a feeling that you might be (high) Do I turn you on? You can tell me if I'm wrong Girl, I think you might be (high) And she don't even smoke But she swear I got that dope dick Love it wh..

Tiesto - Feat. Bright Sparks - On My Way 02:57

Tiesto - Feat. Bright Sparks - On My Way

Tiesto - Feat. Bright Sparks - On My Way Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) On My Way (feat. Bright Sparks) I ain't no millionaire, but I'm on my way Can't find love, but hell, I'm on my way When the world gets hea..

Trey Songz - #1 Fan 03:56

Trey Songz - #1 Fan

Şarkı Sözleri [Verse 1] I don't wanna do too much I don't wanna speak too much I don't wanna breathe the wrong way I don't wanna kill this moment This moment shared between us 'Cause I been thinking 'bout it all day, oh ..

Inna - Yalla 03:16

Inna - Yalla

Inna Yalla ŞARKI SÖZLERİ Inna Yalla Lyrics Come on ladies get ready The music is playing One more time let's go crazy Tonight, tonight, tonight I'mma gonna take you so high Can you hear my heart beating for you? Dream ..

  • ÖFAY tarafından
  • 2.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Thomas Rhett - Craving You (Static Version) ft Maren Morris 03:43

Thomas Rhett - Craving You (Static Version) ft Maren Morris

THOMAS RHETT LYRICS Craving You (feat. Maren Morris) [Thomas Rhett:] Every time we have to say goodbye I'm counting down until we say hello Every touch is like the strongest drug I don't know how much longer I can go ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani  Runnin' 02:20

Kehlani Runnin'

[Verse] You saw right through every last bit of me I should've known it from your energy We've got this synergy, your soul feels close Like it remembers me—instilled in me 90 degrees in California, you put chills in me S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain 03:28

Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain

Ooh ooh ooh Ooh ooh ooh Can you feel me When I think about you? With every breath I take Every minute No matter what I do My world is an empty place Like I've been wandering the desert For a thousand days (oh) Don't k..

Young Thug All The Time 03:43

Young Thug All The Time

[Intro] (Bricks this shit finna kill these niggas) Tampax pearl young nigga bleedin' on your girl nigga Diamonds and pearls, I'ma go buy me the world nigga Tampax pearl young nigga bleedin' on your girl nigga (Narcos) [..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..