#Can demir

2023 Metafizik Alem 1:51:57

2023 Metafizik Alem

-Dünyanın frekans ayarları ile mi oynadılar? -Boyut kapıları neden aktif edilmek isteniyor? -Mavi kan ırkı ve Reptil varlıklar aramızda mı? -Metafizik alem, cinler ve kureselci şeytani yapı hangi ritüelleri yapıyor? -202..

  • STUDIO AS tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları İçin Gözaltı morluğuna DİKKAT 23:29

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları

???? Demir Hapı kullanmana rağmen kan değerinin neden düzelmediğini biliyor musun? ???? Mide koruyucu yerine mucizevi içecek! Sonuca inanamayacaksın ! ???? Metabolik hastalıkların hiçbiri cerrahi işlem de düzelmez ! Mide..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 9 ay önce
İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

İstemem Söz Sevmeni Alacakaranlığım Varla yok arası Zindandan hallice Kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk bu bendeki Kör olası yaktı iç..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce