#Can demir ft orhan yıldırım kutmir original mix dinle

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor 28:00

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor

30 Ağustos'ta vizyona girecek olan Masal Şatosu “ Si̇hi̇rli̇ Davet “i konu alındı. Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Fantastik Çocuk Filmi türündeki filmin başrolünde O Ses Türkiye Çocuklar yarımacı Ecrin Su Çoban ve or..

  • BETA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 10 ay önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu ÖLÜMCÜL Bir Kombinasyon! 11:58

Bu ÖLÜMCÜL Bir Kombinasyon!

Kafein ve şeker güçlü bir kombinasyondur ve sürekli enerji için en iyi seçim değildir. 00:00 - Enerji içeceklerindeki şekerin miktarına genel bakış 00:25 - Farklı enerji içeceklerindeki şeker miktarlarının karşılaştırılm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 hafta önce
Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri) 02:15

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Bahane (Bahane, 2005) Şiir: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Rhodes-Piyano: Ayda Tunç Bahaneydi bu rüzgâr Güneş, bal ve kehribar Bahaneydi buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum, sırdaşım Aynaya baktım yüzünü ..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı (Kolaj) 1:36:39

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı (Kolaj)

Nostaljik Şarkılar - 24 Tane Altın Şarkı - Kolaj Çalışması..

Jonathan Burkett - One Life (Audio) ft. Ambelique 03:59

Jonathan Burkett - One Life (Audio) ft. Ambelique

Music video for One Life (Dub Audio Mix) ft Ambelique performed by Jonathan Burkett...

Rubaru (full song) - Jaig meet - K Deep 05:26

Rubaru (full song) - Jaig meet - K Deep

Ekka Records & Vineet Puri Present Song - Rubaru Singer/Lyrics/Composer - Jaig meet & K Deep Starring - Aakanksha Sareen & Sandeep Bedi Music - Rinku & Ravi Jay Mix & Master - Joy Atul Female Vocals - Renu & Reena Story/..

New Punjabi Taare  Songs 2017 05:10

New Punjabi Taare Songs 2017

New Punjabi Songs 2017 | Taare ( Full Song) | Aatish | Latest Punjabi Songs 2017 | White Hill Music A WHITE HILL MUSIC Presentation Produced by : Gunbir Singh Sidhu and Manmord Sidhu Presentation : Umesh Karmawala Song ..

Türkan Şoray  Olmaz Olmaz 03:46

Türkan Şoray Olmaz Olmaz

Türkan Şoray'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Türkan Şoray Söylüyor albümünde yer alan Olmaz Olmaz (David Şaboy Mix) isimli şarkısı, video klibiyle netd'de...

Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,Prod.Ouz Baydar) 04:38

Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,

Sekiz 2 (Ais Ezhel,Red,Emrah Karakuyu,Keişan,Anıl Piyancı,Grogi,Nomad,Prod.Ouz Baydar) Kayıt:Yeşil Oda Stüdyo Altyapı:Red Aranje,Mix,Mastering:Ouz Baydar Yönetmen: Mazlum Murat Güzelsoy-Görkem Kara Ve yine bizle sekizle ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.463 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir 03:47

Ceg feat. Anıl Piyancı - Yeşillendir

Prod by King Corn Beatzz Mix & Mastering: Gökhan Güler Yönetmen: Samet Porsuk Görüntü Yönetmeni: Metehan Kutlu Edit & Vfx: Kerem Emre Kopuz Yönetmen Asistan: Umut Ayçiçek Kamera: Esat İnci Pro by Badgerfilm..

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:12

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay

BETÜL BARKIN & ALI KAYIR - KURDISH MASHUP 2019 ▶︎ Video & Edit by: Sedigraphy ( Aziz & Seda EROL ) ▶︎ Video & Drone: Foto Plus Vienna ( Ali Haydar AYIK ) ▶︎ Music - Prod.: KyrMusic ▶︎ Mix / Mastering: Ali Kayir & Aziz..

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video) 03:31

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video)

Söz: Cem Çınar Müzik : Deeperise, Cem Çınar Aranje: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Şarkı Sözleri: Ne güzel gözlerinde kaybolmak Ve özel sesinden (sesinde) ismimi duymak Bulutlar ardına kadar kapanır Sen olmayı..

Salih Tutar - Fenomen 03:12

Salih Tutar - Fenomen

Söz: Salih Tutar Beat: Burak Gassanov Kayıt: Mustafa Arslanyürek Mix/Mastering: Deslow Video: Emirhan Sevinç..