#Can demir ft orhan yıldırım kutmir original mix dinle

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Söz & Müzik: Doğan Duru Düzenleme: Doğan Duru Mix: Doğan Duru Mastering: Turgay Poyraz Yıkılmaz Yönetmen: Pınar Öğün Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgu..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

Evcilik Oyunu Film Müziği 03:12

Evcilik Oyunu Film Müziği

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri 05:46

Ayrı Dünyalar Kim Ayırdı Sevenleri

Filmin Adı: Ayrı Dünyalar Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği 02:53

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği

Filmin Adı: Taşı Toprağı Altın Şehir Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Levent Kırca, Ayşegül Atik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1979..

Böyle mi Olacaktı Sonumuz 02:46

Böyle mi Olacaktı Sonumuz

Filmin Adı: Ayrı Dünyalar Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Varyemez Film Müziği 01:52

Varyemez Film Müziği

Filmin Adı: Varyemez Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1991..

Acı Hayat Film Müziği 06:45

Acı Hayat Film Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Evcilik Oyunu Giriş Müziği 01:56

Evcilik Oyunu Giriş Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Ismail YK - 80 80 160 (Yeni 2017) 04:11

Ismail YK - 80 80 160 (Yeni 2017)

Ismail YK - 80 80 160 Seksen Seksen Yüzaltmış 2017 - Musicom Prodüksiyon Söz - Müzik: Michalis Rakintzis Türkçe söz: Orhan Varlı..

  • Ömer tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zerrin Özer-Gönül 03:38

Zerrin Özer-Gönül

Söz ve müziği Orhan Gencebay’a, düzenlemesi Esin Engin’e ait “Gönül” şarkısı Zerrin Özer’in kariyerinde önemli bir yere sahiptir...

Gökhan Gen - Tuz 03:44

Gökhan Gen - Tuz

Söz & Müzik: Gökhan Gen Düzenleme: Kenan Çallı - Yılmaz Şallıel Yönetmen: Orhan İlimdaroğlu..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu 03:39

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 29 Ekim'de açılacak Ankara YHT Garı Projesi'nin asıl mimarlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, ol..

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler 01:44

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler Bursa'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, merkez ilçe Yıldırım Belediyesi tarafından 300 bin domino taşıyla özel olarak hazırlanan kareografiyle rekor denemesi yapılacak...

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi 01:43

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım'ın babası teröre tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para 01:04

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a, 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi...

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Hdp'lilere Yapılan Hukuk İçerisinde Bir İşlem' 01:20

Hdp'lilere Yapılan Hukuk İçerisinde Bir İşlem'

Hdp'lilere Yapılan Hukuk İçerisinde Bir İşlem' 'HDP'lilere yapılan hukuk içerisinde bir işlem'..

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu 03:06

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı, Beştepe'deki Anma Töreninde Konuştu ,Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma töreninde konuş..