#Can kuşoğlu

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD 1:30:28

Ezel - Ezel 2.Bölüm | Seni Seven Senin Kurbanındır - HD

Ezel 2. Bölüm ÖzetnnEzel'in yıllardır beklediği an geldi.Bir yandan bulmacanın eksik parçası çözülüyor. Eyşan'ın sırları ortaya çıkıyor. Bir yandan herkesin kaderi değişiyor. Ezel ve Cengiz oyuna başlarlar. Sürekli kaybe..

  • Dizi TV tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Boşu Boşuna şarkı sözleri ile Hak bana bir ömür vermiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş, bir can girmiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mahi çıkarır Gö..

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz 02:46

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz Şarkı Sözleri Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bu da ..

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koma Se Bıra - Canda 03:05

Koma Se Bıra - Canda

Canda te gulba mi biçanda Te sozek wê roja han da Şev çu canê tu nema hatî Ez mam heya mele ban da Tirsim ya dil bêjim hina Ew dil lo li bamin tina Tiştê bi serêmin hatina Hem ditirsim hem newêrim Canda can bi te d..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Apocalyptos 05:35

Apocalyptos

Apocalyptos Genç tanrılar arasındaki savaş devasa sonuçlar doğurabilir. A battle between young gods can have colossal consequences. // Directed by : Simon Loisel: simonloisel.fr Guillaume Miquel: guillaume-miquel.tumblr..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Europe - The Final Countdown 04:55

Europe - The Final Countdown

Europe's official music video for 'The Final Countdown'. Şarkı Sözleri Lyrics: (ten, nine, eight, seven, six, five, four, three, two, one) We're leaving together, But still it's farewell. And maybe we'll come back To ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram 10:02

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram

Bayram günü Galip ramazan davulu ile ev halkını ayağa kaldırır. Çocuklar şeker toplamak için evden çıkmaya can atarlar. Ve hayal kurarlar. Topladıkları şeker ve çikolatalarla bir adada yaşamaya başlarlar. Bölüm içinde ra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sunnî Çocuğu Tankla Ezdiler 00:23

Sunnî Çocuğu Tankla Ezdiler

Sunnî Çocuğu Tankla Ezdiler Haşdi Şabi, Iraklı bir Sunnî çocuğu tankın paletleri altında ezdi. Masum çocuk feci şekilde can verdi...

Shakira - Whenever, Wherever 03:17

Shakira - Whenever, Wherever

Lucky you were born that far away so We could both make fun of distance Lucky that I love a foreign land for The lucky fact of your existence Baby I would climb theAndes solely To count the freckles on your body Never c..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı 00:31

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı Gaziantep’te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma b..

Allahu Allah İlahisi 05:53

Allahu Allah İlahisi

Ömrün bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş divanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Kanat vururum, döner dururum Yanar kurururm, pervanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - Olsun 04:46

Sertab Erener - Olsun

Söz: Can Bonomo Müzik: Emre Kula Düzenleme: Emre Kula..

Dünyanın En Salakça Evlenme Teklifini Yapmayı Başaran Nijeryalı Genç 01:00

Dünyanın En Salakça Evlenme Teklifini Yapmayı Başaran Nijeryalı Genç

Nijerya'da bir genç kız arkadaşına ilginç bir evlenme teklifi hazırladı.Adamın kız arkadaşına bir trafik kazasında öldüğünü ve şu an yerde yattığı bilgisi gidiyor. Kadına arabanın çarpıp kaçtığını söylüyorlar. Can havli..

  • Cowboy tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:09

Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Mücadeleyi Gençlerbirliği 2-1 kazandı. Fenerbahçe'nin golünü 24. dakikada Yiğithan Güveli kaydederken, Gençlerbirliği'nin gollerini 56. d..

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada 03:29

Yusufeli Barajı inşaatında Tünelin Çökme Anı Kamerada

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dünyanın en yüksek 3'üncü baraj inşaatı yüzde 60'ı tamamlanırken istenmeyen kazalarda meydana geliyor. Tünel hattı çalışmasını sürdüren inşaat firması,Yusufeli yeni kara yolu Sarıgöl Hattı T ..

  • Cowboy tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL 03:57

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL

DELİGÜL OF BENİM GÖNLÜ KIRIK DARGIN YORGUN DELİGÜLÜM KİMLER KIYDI HAYALLERİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ HÜZNÜN OF BENİM GÖNLÜ BOL SOLGUN OLGUN DELİGÜLÜM İÇ ÇEKİŞİN DE KEDERLİ ÜRKEK YAVRULAR GİBİ HALİN O GÜZEL YÜZÜNÜ DÖN DÖN ..

Paris'te Kusursuzca Tasarlanan 8 Metrekarelik Bir Apartman Dairesi 04:53

Paris'te Kusursuzca Tasarlanan 8 Metrekarelik Bir Apartman Dairesi

Sadece küçük bir alana sahipseniz, sizin için her santimetresini hesaplamak önemlidir! You can discover in the video how we found a way to turn a tiny room (8 sqm) in Paris into a really functional and easy to live apa..

  • Cowboy tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce