#Can kuşoğlu

Serkan Akman - Bilemiyorum 04:25

Serkan Akman - Bilemiyorum

Serkan Akman - Bilemiyorum Dinle/İzle Söz & Müzik: Serkan Akman Düzenleme: Sercan Çilar - Hasan Can Şimşek Yönetmen: Sercan Çilar..

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım 04:32

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım Dinle Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Davul: Bülent Ay Bas Gitar: Mert Can Doğu Elektro Gitar: Bülent Ay Keyboard: Emre Elver Kayıt, Mix, Mastering: Er..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Astronotun Bir Günü - Rüya 04:25

Astronotun Bir Günü - Rüya

Astronotun Bir Günü - Rüya Dinle Söz & Müzik: Ömer Can Aydın Düzenleme: Umutcan Akmaz, Ömercan Aydın..

Eray - Hiç Değil 03:14

Eray - Hiç Değil

Eray - Hiç Değil Dinle Söz & Müzik: Eray Düzenleme: Burak Sönmez, Can Bayter Yönetmen: Toygun Özdoğan..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Faça - Bugün 03:39

Faça - Bugün

Faça - Bugün Dinle Söz: Çağlar Acıoğlu Müzik: Ata Can Eras, Çağlar Acıoğlu..

Şakanın B.kunu Çıkaran Palyaço 00:24

Şakanın B.kunu Çıkaran Palyaço

İnsanlara yapılan bazı şakalar eşek şakasına dönüşünce can sıkıyor. Yürüyen merdivenden çıkan bu kadının yüzüne pastayı vuran palyaço tam sopalık...

  • JET TV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı. 00:41

Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı.

Beyoğlu'nda yokuş aşağı indiği sırada freni patlayan otomobil kontrolden çıktı. Sokağın boş olması faciayı önlerken otomobil duvara çarparak durabildi. Otomobilin kontrolden çıktığı ve sokak kedisinin can havliyle kaçmay..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Telsiz Şakasıyla Seyyar Satıcının Aklını Almak 00:07

Telsiz Şakasıyla Seyyar Satıcının Aklını Almak

Yere serdiği tişörtleri satarak ekmeğinin derdinde olan olan seyyar satıcıya gençler ufak bir şaka yapmış. Zabıta geldiğini sanan seyyar satıcı neredeyse can verecekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Seda Akgül Erkek Konusunda Yokluk Ülkesiyiz 04:33

Seda Akgül Erkek Konusunda Yokluk Ülkesiyiz

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Seda Akgül'den, Türk erkeklerini kızdıracak yorum geldi! Arda Turan'ın kilolu fotoğrafını yorumlayan Seda Akgül, Cristiano Ronaldo ve Can Yaman'ın kaslı fotoğrafları..

  • BETA tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mandıra Fi̇lozofu İlk Kez Açıkladı 07:26

Mandıra Fi̇lozofu İlk Kez Açıkladı

Magazin Noteri'nin 40. Bölüm konuğu Müfit Can Saçıntı, 'Mandıra Filozofu' karakterinin nereden çıktığını ilk kez açıkladı? Başarılı sunucu İlkay Buharalı ve magazin duayeni Ali Eyüboğlu'nun çarpıcı yorumlarıyla Magazin N..

  • BETA tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Güne Bakan - İnanamam 04:17

Güne Bakan - İnanamam

İnanamam şarkı sözleri ile Bir şey söyle Bir şey söyle Sustukça kanıyor kalbin can damarı Bir şey söyle Bakma öyle, çok acıyor Bakma öyle, yüreğimi yakıyor Gözlerden süzülür aşkın son kalanı Bakma öyle Kalbime ben bun..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Adobe Photoshop CS6 Eğitim -1 17:53

Adobe Photoshop CS6 Eğitim -1

Yeni Öğrenecekler için çok iyi başlangıç noktası haydi seyredelim :-D Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a modern new look and impressive perfor..

  • TRT OKUL tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı 02:17

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı

İrem Derici'nin taksi çilesi! Kimse durmadı! İrem Derici Harbiye Açıkhava'da Sibel Can'ı izlemeye gitti, konser sonrası evine gitmek için taksi çevirmek isteyen Derici'nin çabaları sonuçsuz kaldı.. İrem Derici Sus ya ki..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2 13:06

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç eğitimi -2 haydi seyredelim ve öğrenelim Published on Jan 22, 2014 Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a moder..

  • TRT OKUL tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles 21:54

Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles

Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a modern new look and impressive performance enhancements ..

  • TRT OKUL tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..